Костадинов: Трябва възможно най-скоро да има обсъждане на вота на недоверие и да се отиде на нови избори

Политика

17-06-2022, 09:02

Снимка:

БНТ, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Когато правителството организира протести в своя защита, това не са протести, а манифестации", заяви лидерът на "Възраждане"

"Когато правителството организира протести в своя защита, това не са протести, а манифестации. Както Борисов си беше докарал хора да го подкрепят. Много пъти сме казвали, че сегашното правителство повтаря старите практики на ГЕРБ. Хубавото нещо на площадната демокрация е, че лесно може да се измери кой колко тежи", каза на влизане в НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"В момента това, което трябва да се случи е, да има обсъждане на вота на недоверие в най-скоро време", заяви още той. "Това е най-важната тема. След това да се премине през парламентарната рулетка и да се отиде на нови избори - колкото по-скоро, толкова по-добре за България", смята Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" допълни, че вчера е имало на площада няколкостотин човека, чиято единствена цел е да се бият.

"Управлението си личи и по неговите поддръжници и вчера видяхме, че ни управлява един престъпен кабинет, чужд на България кабинет от хора, които защитават чужди национални интереси. Единственото решение е да отидем на нови избори", повтори Костадинов.