Бойко Борисов: За 6 месеца ликвидираха всичко, което ние 12 години пазихме (Видео)

Политика

27-06-2022, 17:56

Снимка:

Нова тв, кадър

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Няма да подавам оставка от партията, заяви лидерът на ГЕРБ в Нова Загора

"Винаги съм обвинявал Радев, че раздели нацията. В момента в отборите биват най-освирквани звездите им. Taка че е нормално да са съсредоточени върху мен. Нинова и Атанас Атанасов нямат победа от 20 години. Ако не бяха направили измамата с машините, нямаше да имат никога. За 6 месеца услужливите медии цитират Атанас Атанасов, който казал, че за 6 месеца направили повече, отколкото аз за 12 години. Винаги е бил семпъл човек, но този път беше прав - токът се качи пет пъти повече, отколкото за 12-те години при нас. Газът се вдигна пет пъти, нафтата и бензина - почти двойно. Те за тези 6 мeсеца успяха да ликвидират всичко, което ние 12 години пазехме, а инфлацията ни беше 1-2 максимум", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с граждани от Нова Загора.

Той отново попита управляващите кой им е привнесъл инфлацията.

"Корумпирани са, тежко корумпирани са, факт", заяви бившият премиер.

"Няма да подавам оставка от партията, няма да ви дам ГЕРБ. Седем вота ни направиха и нито един път не ни бутнаха", припомни Борисов.

"Пъкленият план е да оставят президента без бюджет. И днес какви оправдания само извадиха, че не отишли при Радев. Били на бюджетна комисия - ами и ние сме там, но отидохме при президента. Но и без петел ще съмне, България ще я има винаги", каза още Бойко Борисов.

Вижте повече във видеото:Снимка на Деня

Щрихи от Плевен