Борисов: Най-мащабното купуване на гласове в историята се провежда в парламента (Видео)

Политика

05-07-2022, 09:46

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Така са се вкопчили в тази власт, че не забелязват какво се случа около тях, коментира лидерът на ГЕРБ

"Най-мащабното купуване на гласове в историята се провежда в парламента. Освен пари за отцепници, се предлагат колосални суми да не се влезе на гласуване. Да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа, само да не влезе в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях. Един депутат има тежест около 10 000 гласа. Купуват по 10 000 гласа на ден, на час - по апартаменти, по лаборатории. И това става пред очите на умните и красивите", заяви Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ.

"И това правителство, и служебното правителство буквално провалиха Плана за възстановяване. Сега губите милиарди и това ви се струва нормално. Губят се милиарди от некадърност, от безотговорност. Продължаваме да губим и готовите пари, които имахме, благодарение на европейската солидарност. Българинът дори няма да усети нещо от Плана за възстановяване", каза още той по повод орязаните от Брюксел пари.

"Минаха в неделя най-истинските социологии, а това са резултатите от изборите, заяви още Борисов, като визира избора на кмет на Нова Загора. "Виждате в различни части на България реалните резултати какви са. В същото време пред очите на цялата ни демократична общественост, докато полицията масово пресира, обикаля и влиза в къщите изрично да каже, че не трябва да се гласува за ГЕРБ", добави той

Вижте повече във видеото: