Борисов: Експериментът "Петков - Василев" нанесе щети за милиарди на страната ни (Видео)

Политика

08-08-2022, 10:42

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

По думите му катастрофата е във всяка една сфера

За съжаление, броят на жертвите по пътищата и катастрофите се вдигна драстично по времето на Бойко Рашков. Изключително неподдържани пътища, година и половина не пипнати – нито мантинели, нито асфалт, нито ремонти, нито нещо ново. Къщичка за птички не построиха.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Рилския манастир.

"Не знам българите как си представят това пилеене на пари година и половина, с милиарди, по какъв начин се оправя след това. Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. До кога и каква е тази икономика, която може да дотира бизнеса години наред, това го няма в правния мир", коментира Борисов.

"Токът при мен беше 80 лв. Токът за утре е по-висок с 60%. Провал в туризма, провал в земеделието, няма напояване, няма торове, зверска контрабанда от Украйна, провал в спорта, провал в строителството, няма дърва за огрев, не само че са много скъпи, но и ги няма. Провал с битовата престъпност - всеки ден убийства“, допълни още той.

За упреците, че ГЕРБ са давали пари за "Хемус", Борисов заяви, че това е най-необходимото съоръжение и попита "къде са чувалите и обвиняемите на проваления политик Бойко Рашков".

"Този експеримент с тези хора донесе невероятна щета. Катастрофа във всяка една сфера. В кое сме силни през тази една година и половина?", отбеляза Борисов.

"С всеки изминат ден от щетите, които са нанесли партиите на промяната в страната, нашите избиратели не допускат да се коалираме с тях. Не мога да говоря за другите партии преди да минат изборите. Зависи много от резултатите. Кражбите от последните 6 месеца ще отвратят много хора и резултатите ще бъдат различни", каза Борисов и отбеляза, че сега, като го няма Рашков, и машините няма да бъдат манипулирани.

Вижте повече във видеото: