Борисов: Не сме получили нито стотинка от Божков (Видео)

Политика

11-02-2023, 13:00

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

"Вчера беше санкциониран бивш наш член Влади Горанов по закона “Магнатски”. Още тогава той беше освободен като министър, освободен като депутат и от тогава не участва в нито една листа на партията. Ние до толкова можем като партия да се разграничим", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.

"Ако има доказателства има органи, които да разследват. Нито лев не сме получили от Божков. Ако някъде някой е получавал - да си носи отговорност. Аз и партията не сме получили и стотинка от Васил Божков", добави той.

"Съжалявам за децата на Горанов, защото ние, големите, можем да понесем всичко, но децата - те не могат. Надявам се Горанов да докаже, че е невинен и аз съм убеден в неговата невинност", каза Борисов.

"Хората виждат направеното от нас. Видяха и какво стана след ГЕРБ с цените на горивата, газа, дървата, храните и икономиката“, категоричен бе Борисов.

Той уточни, че на изборите партията се изправя сама срещу всички.

"ГЕРБ ще е първа политическа сила на изборите! На изборите ще бъдем сами срещу всички, но тогава победата е по-сладка. За да се обединят ПП и ДБ, значи са разбрали, че сами срещу ГЕРБ не могат“, добави още председателят на партията.

Бойко Борисов добави, че често говори с важните хора от Вашингтон, а техните очаквания са били да се реши проблемът със съдебната реформа.

"Първият ден на следващия парламент ще внесем и гласуваме закона на Зарков за съдебна реформа“, катeгоричен бе Борисов.

Борисов заяви, че Живко Тодоров ще бъде кандидатът за кмет на ГЕРБ за Стара Загора, а това което е направено в града и най-големите опоненти на партията не могат да отрекат.