Екопрестъпници саботират зимния туризъм

Шайката на Тома Белев протяга хищни лапи към поредната каца с мед, на която зелените бригади са хвърлили око

С интерес наблюдавах дискусията в понеделник, посветена на зимния туризъм, организирана от ресорното ведомство с участието на неправителствения сектор. Или поне назоваващия се такъв. Ако питате мен иде реч за съвсем обикновени мошеници, свикнали да грабят и рушат всичко до което се докоснат, ама хайде. Аз съм обикновен журналист, министър Ангелкова представлява властта. Съвсем нормално и демократично е изслушването на всички гледни точки, внимателният анализ и сериозната дискусия. В сектор, който генерира основна част от приходите в държавния бюджет е добре всяка дума или акт да са внимателно обмислени и преценени.
Макар че всеки човек има търпимост и мярка. Нервите на никой не са от желязо. Не знам кога на представителите на държавата ще им писне. Кога ще кажат истината за интересите на Андрей Ковачев, Тома Белев и компания там където могат да реализират проекти уж опазващи околната среда?
С какво сте запомнили двамата горепосочени хубавци и тяхната бригада? Единият се присламчва към най-различни политически проекти. Последният опит на партийката им, ограничена до файтон ентуасиасти, бе членството в Реформаторския блок, на чиито гръб искаха да се шмугнат в парламента – тяхна отколешна мечта.
Белев пък знаем като виден брояч на делфини по Черноморието. За което фамозният любител на природата прибра нелоша сума. Общото между тях са клеветите по адрес на всеки инвеститор, който прояви и частица намерение да направи нещо за българската природа, за обезлюдените региони. Ама после ревем, че всички идвали в София, нали? Ами как няма да дойдат. Като Белевци и Ковачевци правят всичко възможно да забранят какъвто и да е бизнес по планини и гори. Само и само да си правят необезпокоявани проектчетата, чрез които точат от години държава и фондове.
Какво казват пазителите на природата днес? В България не можело да се карат ски защото заплатите в сектора били ниски? При вас високи ли са възнагражденията, господа? На кого давате хляб, та сте тръгнали да отнемате чужд? Пирон забили ли сте в живота си, че обичате да давате квалификации за тази или онази фирма?
Как може да сте против правителствената помощ за изграждане на инфраструктура където и да било? Без значение дали е Банско, Пампорово или Чирпан? Кому слугувате с откровено антибългарските си позиции? Ще си признаете ли най-накрая?
Или целта ви е просто някой да ви дава кинти докато висите във Фейсбук? Гиди шмекери, недни. Ама не е луд тоя дето яде зелника, а онзи дето му го дава!