Танцьор за малко не събори Мадона от сцената

Арт и Стил

25-06-2012, 15:24

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Светската ни хроникьорка Елза Парини с поредна доза пикантни подробности около концерта на кралицата на попа в Барселона

Малко преди края на втория си концерт в Барселона Мадона се оказа на косъм от падане.

По време на изпълнението на последната си песен от шоуто певицата се качва на врата на един от танцьорите си. В този момент друг се засилва зад гърба й, и прави салто във въздуха. Акробатът обаче не прецени разстоянието и обувките му буквално охлузиха гърба на певицата. Публиката почти не забеляза инцидента, тъй като цялата хореография на песента е истински хаос от движение по сцената, а светлините и еуфорията също си казаха думата.

Иначе Мадона пристигна ден преди първия от двата си концерта в Барселона и единствени в Испания. Мястото, където ще отседне официално, се пазеше в тайна.

Минавайки покрай най-луксозния хотел в града – Арт Хотел, забелязах десетки дебнещи иззад колите си папараци. По традиция всички знаменитости отсядат именно тук. Предишния ден фоторепортерите изловиха Хю Джакман на плажа в близост до същия този хотел.

Както всяка звезда, Мадона също има много изисквания, докато пътува, някои са дори малко в повече.

С нея се движат около 200 човека антураж, сред които 30 охранителя, персонални готвачи, специалист по акупунктура, учител по йога, дори чистачи и перачи. Кралицата на попмузиката яде специална храна и съхранява тоалетите си по специален начин в специален гардероб, специална работа.

Певицата обича да се чувства у дома си навсякъде. Затова след концерт тя отива в хотелската си стая, която е обновена със собствените ѝ мебели.

„Едно от изискванията на Мадона е нейните мебели да пътуват с нея и да са част от интериора на всяка хотелска стая, където отсяда", разкри вътрешен човек пред сп." InTouch".

Пикантна подробност, Мадона е включила в турнето и двамата най-важни мъже в този етап от живота си – гаджето й и танцьор в шоуто Брахим Зайбат и синът й Роко, който също е принуден от властната си майка да танцува в спектакъла.

Двата концерта в Барселона събраха общо 50 хиляди зрители в зала Палау Сант Жорди. Турнето е в самото начало до края му на 22 Декември в Кордоба Аржентина има доста време, дали кралицата ще издържи?! Със сигурност.