Алгафари: Одобрението на Радевите "най-добри" се срива във всички слоеве на обществото

Политика

17-05-2022, 12:26

Снимка:

кадър

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Oт фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели, по-голямата част от обществото ни не е доволно от управлението на страната ни. Това показват социологическите изследвания както и разговорите между близки в кръчмата, във фризьорските салони, фитнес залите, академичните среди, циганските махали и между хората на изкуството. Повечето недоволни сочат като виновни Кирил, Асен и Лена, забравяйки този, който ги инсталира във властта.

Преди време, Радев даваше прочувствени изявления, как правителството на Борисов раздало пари ей така. Намекваше за корупционни практики за злато и банкноти в чекмедже. Тръбеше по всяка медия, че тогавашното правителство е лошо за България и се стигна да размаха юмрук пред канцеларията му. Той си хареса и "най-добрите" и ги инсталира в служебен кабинет. Той, Радев, заяви пред българският народ, че тези негови избраници са най-добрите и най-можещите министри. След това, направи всичко по-силите му да прокара машинното гласуване и така да елиминира голяма част от поддръжниците на ГЕРБ и БСП, за да даде превес на неговите "най-добри".

Къде е сега Радев? Какво каза за съмнителните сделки с посредниците на енергия? Къде е "справедливият му" юмрук? Какво направи за националната сигурност, тоз радетел за добруването на хората в България? НИЩО. Мълчаливо шикалкави и залага отново на нов проект.

Избраният с най-нисък резултат за президентски избори инсталира тези "най-добри", които с ведри стъпки водят държавата към перфектната икономическа буря. Раздаването на пари, вече не от джипове, а от коалиционни седенки е в разгара си. Задлъжняване на държавата ни като сегашното не е било никога. Неговите "най-добри" са като пилета в кълчища. Нито знаят как, нито искат да се научат. Одобрението на Радевите "най-добри" се срива във всички слоеве на обществото. Президентите по света се опитват по време на вторите си мандати да останат в историята с успехи. Радевите са: Нарушаване на конституцията.

Най-нисък резултат на президентски избори. Инсталиране във властта на най-добрите не можещите, най- добрите неопитни и вероятно най- добрите разрушители. Единственият президент на Европейска държава, твърдящ, че Крим е руски.

Президент, който заедно с инсталираните от него "най-добри" направи така, че да бъдем приемани като руски подлоги в Европа и да сме презирани от Русия.

Човек, който съсипа 130-годишна партия, която го издигна и избра за президент.

Него ще изтърпим още няколко години, но да се поправят последствията от неговите решения и действия ще са нужни десетилетия.