Вотът на недоверие спаси ПП от перспективата за още 6 месеца да се самоизчегъртат от политиката завинаги

Политика

23-06-2022, 20:36

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Любен Дилов

Доста нелепи са тези опорки, че депутатите от опозицията не ходят на работа. Ако не бяха ходили Киро и Асен още щяха да си харачат необезпокоявани по 9 милиарда за 9 дни. Да не влезеш в пленарна зала е част от работата. Например, когато председателят на парламента от "Продължаваме промяната" иска да се занимаваме с всичко друго, но не и с предложението за Македония и въпроса къде изчезва по един лев от всеки литър бензин. Тогава е по-добре да няма заседание.

Докато председателят не разбере, че дневният ред се определя от всички депутати, а не от него.  Не само че ходи на работа опозицията, но  от два дни не спи, за да оправи ужасните бакии на Асен с бюджета и да има все пак увеличение на пенсиите, реални антиинфлационни мерки, кръвен център в Бургас и т.н. и т.н. Да не изреждам всичко, което правим в момента. Интересуващите ще го видят на второ четене на бюджета.

И накрая - най-важното. Добре ще е ако "Продължаваме промяната"  използват пълноценно липсата на пленарно заседание и сериозно да си помислят какъв нов кабинет да предложат. Например министър-председателят да не лъже на всяко слабо време. Вицепремиерите му също ("един патрон няма да изнесем за Украйна" при изнесена за близо 2 млрд. специална продукция до момента. Комисионните са БСП ще ги коментирам друг път).

Има много работа и всеки депутат я върши сърцато и в духа на това, за което са го изпратили избирателите му. А що се отнася до протестиращите, имам голяма новина за тях: повече от милион избиратели от последните избори не мислят като вас. Знам, че това е разстройващо, но е факт. Някак трябва да живеете с него. Както аз живея с ежедневните хули, които ми отправяте, без да си давате сметка, че вотът на недоверие, всъщност спаси "Продължаваме промяната" от перспективата за още 6 месеца  да се самоизчегъртат от политиката завинаги.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"