Байрактаров: Корнелия така и не разбра, че вече е голяма част от проблема и неговото задълбочаване

Политика

25-06-2022, 16:10

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Димитър Байрактаров

Станах, направих си кафе, пуснах телевизора иии...появи се Корнелия! И се започна едно рисуване на апокалиптични картини и пътя към края на света, ако Корнелия изпадне от властта! Същата тази особа само преди няколко дена лъжеше, че няма да бъде прието увеличението на пенсиите от парламента, лъжеше как депутатите умишлено се мотаели, а в същото време хитро премълчаваше, че между първо и второ четене за всеки законопроект има законоустановен срок, който не може да бъде пренебрегнат! Днес Корнелия излъга и за оръжието! Днес Корнелия излъга и за парламента, колко страшно щяло да бъде като го нямало и колко страшни били предсрочните избори? Днес Корнелия нападна и президента! За малко да повтори опорките на просто Киро, че президента щял да върне руския газ, сякаш сега идва някакъв друг, но Корнелия удобно премълча за огромните комисиони, които плаща българския народ за доставка на същия този руски газ!

Нека ѝ обясня на Корнелия, че през месец август парламента почива по правилник! Нека ѝ обясня на Корнелия, че тя самата стана вицепремиер след провеждане на предсрочни избори! И накрая, няма как да отнемеш възможността на народа да избира следващата възможност за решаване на проблемите си!

Всъщност, Корнелия така и не разбра, че вече е голяма част от проблема и неговото задълбочаване! Това го осъзнават и много приятели от БСП, които с болка виждат как Корнелия съсипва партията им, за лично ползване!

Няма как да ѝ поверим и държавата за лично ползване!