Милена Фучеджиева: Сигурно много хора се чудят защо храня Хазарта напоследък...

Политика

06-10-2022, 22:18

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Oт фейсбук профила на Милена Фучеджиева

Сигурно много хора се чудят защо храня Хазарта напоследък, при положение, че винаги съм била фен на Ъпсурт. Отговорът е в следващия брой на Филтър. Споменавам там с "добро" и Светльо Витков, както и онзи с Панамерата, който уби злощастният французин, решил да празнува рождения си ден у нас. На гости ни дойде човекът за да умре.

Има общо между тези трима български мъже. Няма общо с политиката тук, въпреки че тя е производно на проблемите за които пиша. Тоест има общо.

И впрочем никога не пиша срещу някой или нещо ей така, от антипатия, което тук е често срещано явление. Хората плюят като за световно тези, които не са им симпатични, без да ги познават или да имат някакъв конкретен повод. България е безмилостен, гнусен клюкарник в който мъже и жени са наравно в отвратителните си навици. Винаги имам конкретна, ясна, почти адвокатска мотивация. Много трудно, почти невъзможно е да ме хванете в "симпатии" или "антипатии". Имам две съжаления в живота - че не учих право като баща ми и че не мога да свиря на нищо. Второто е поправимо.