Борислав Цеков: Двойни стандарти, лъжи и морален релативизъм

Политика

16-01-2023, 14:42

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Oт фейсбук профила на Борислав Цеков

Ах, милите, какъв уотабаутизъм са си измислили само, за да отричат и омаловажават политическите измерения на крито-аферата.

Значи, чуйте - няма никакво значение, че разследваната крипто-банка е финансирала ДБ. Няма значение, че крипто-фараон е бил ключов депутат от предишни техни метармофози - РБ. Няма също никакво значение, че ПП и в частност Асен Василев лобират криптовалутата да минава през "Борика". Няма значение също, че управителят на фирмата, която доставя и контролира машините за гласуване, е бил сътрудник на крипто-фараона, а двамката са били в рьководството на партия от същия политико-олигархичен кръжец.

Всичко това е без значение, нали? Правим се на "дръж ми шапката" пред тези факти. Сега седнете да не паднете - единствено важно било, че преди 25 години Бойко Борисов бил за известно време съдружник в някаква фирма с бащата на крипто-фараона. И това изяснявало всичко. 

Прави ли ви впечатление как либерал-прогресистките медии и техните активисти-журналисти, които иначе хиперболизират до истеричност и най-дребни административни простъпки на нарочените за врагове, сега мълчат или старателно омаловажават събитията около Nexo? Няма горестни въпроси „кой", няма ритуални тръшкания в ефир или фалцетни фейсбук статуси за „корупцията", няма целомъдрени пози, че ролята на журналистиката била да задава въпроси – просто няма въпроси.

Виждате ги всичките, строени по ведомост. Двойни стандарти, лъжи и морален релативизъм.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен