Делян Добрев: Всички трябва да ни е срам от Кирил и Асен!

Политика

18-01-2023, 13:56

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Делян Добрев, ГЕРБ

Чета приповдигнати статуси във фб как Киро и Асен тайно помагали на Украйна, а те свенливо и одобрително клатят глава. В интерес на истината:

1. Заводите за оръжие и боеприпаси са частни, търговците са частни, печалбите са големи... Оборотът на индустрията нарастна от 1 милиард лева през 2021 година до 6 милиарда лева през 2022 година, а украинците си платиха като "попове" за всеки "куршум". Нещо повече, платиха и надплатиха, защото заради "мекотелите" от ПП се наложи да ги купуват през цяла верига от посредници, всеки, от които работи за комисионна/печалба. А може би комисионните са били в основата на тази привидна безхарактерност?! А до къде ли са стигали тези комисионни?!

2. Кирил и Асен можеше да дарят оръжие на Украйна, но не го направиха в своя мандат! И да не се оправдават с Нинова, защото по тази тема имаха нашата пълна подкрепа.

3. ГЕРБ внесе 2 проекта на решения на НС за безвъзмездна помощ за Украйна в мандата на ПП, които бяха отхвърлени. (Такова решение, по предложение отново на ГЕРБ, бе взето от 48-мото НС).

4. И не на последно място, най-срамното действие на Народното събрание, поне откакто аз съм в политиката, е отказът на "промяната" да изслушат дошлия "на крака" от Украйна външен министър Кулеба. Представяте ли си?! Външен министър на държава в беда, нападната вероломно от един луд диктатор, дойде в България до вратата на родното Народно събрание. И "помагачите" от промяната гласуваха да не го допуснат в Пленарна зала и го отпратиха да си ходи!!!

Срам ме е от вас Кирил и Асен. Всички трябва да ни е срам!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен