Карлос Контрера: Нарекох ги коалиция Nexo, защото приказката за краставите магарета е вярна

Политика

29-01-2023, 00:06

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От Фейсбук профила на Карлос Контрера

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат светло бъдеще (технически за втори път искат да ни го носят, първия беше трагичният им кабинет с премиер Кирил Петков).

Слушах генерал Атанасов - казва така: "или ние, или те". Кои сте вие точно и кои са те, не е ясно. Щял да бори статуквото. Пак. С кратки прекъсвания, всъщност, голяма част от "борците срещу статуквото" не са излизали от властта. Обаче сега пак ще борят статуквото. ДБ и Промяната с нов опит да ни доразсипят. Разбира се, слушаме дежурните лозунги - съдебни реформи, борба с корупцията, Европа това, Европа онова, Плана за възстановяване, ония пари, тия пари по Плана... Скучно и вече посредствено.

Нарекох ги коалиция Nexo, защото приказката за краставите магарета е вярна. Радев нарече Промяната "шарлатани". Интересно защо? Иначе това, което ги обединява освен почти еднаквите глупости, които дрънкат по медиите, са спонсорите. Защо ли? А който плаща, поръчва музиката. Нали?Снимка на Деня

Щрихи от Плевен