Поредното нагло паркиране на Радостин Василев ядоса плевенчани

Новините

31-03-2023, 16:21

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Бившият спортен министър продължава да гази разпоредбите

Бившият спортен министър и водач на листата на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" в Плевен Радостин Василев продължава да гази законите и разпоредбите, съобщава агенция "Пик".

Припомняме, че преди няколко седмици Руди Гела, както е известен Василев, се забърка в скандал, след като беше паркирал лъскавия си джип "Мерцедес" пред гараж. Тогава се стигна дори до напрежение, след като Василев и компанията му от яки момчета заплашваха и обиждаха плвенчанина Христо Аврамчев за това, че си е позволил да снима неправилно паркираната му кола.

Въпреки неприятностите и дори сигналите срещу него, които бяха изпратени в прокуратурата, Радостин Василев продължава да се държи арогантно и да не му пука, че гази законите. За това сигнализират граждани, които са изпратили и снимки от поредното нагло провинение на бившия спортен министър.

Според сигнала Василев днес отново е паркирал скъпарския си автомобил пред гараж, без да му мигне окото, че може да възпрепятства влизането или излизането на друг автомобил. Както и предишният път, и сега случката се разиграва в центъра на Плевен - на ул. "Хан Крум". Мястото е в непосредствена близост до гаража, пред който беше спрял Василев, когато се разигра екшъна с плвенчанина Христо Аврамчев.