От Майкъл Джексън до Джъстин Бийбър - тайните им псевдоними са разкрити

Ако "Белла Ловлейс", е отседнала в хотел до вас всъщност това е Линдзи Лоън. "Д-р Дулитъл" се е чекирал на летището всъщност е бил Майкъл Джексън.

За да се скрият от любопитни погледи те носят шапки и големи слънчеви очила, но дори и тогава папараците все пак ги разпознават.

Когато знаменитостите излизат на публични места, те са голяма работа, настъпва суматоха, тълпи от фенове и папараци ги преследват и искат да се докоснат до тях.
Налага се да носят шапки и големи слънчеви очила, за да избегнат подивелите почитатели и фотографите.
Затова, когато звездите си правят резервация за хотел или маса в ресторант, обикновено  използват фалшиви имена, псевдоними, за да не може никой да разбере, че ще бъдат там.


Ето някои от знаменитостите със странни псевдоними.


Джъстин Бийбър: Когато Бийбър иска да остане скрит за набезите на милиони крещящи фенове, той минава в режим "инкогнито" с помощта псевдоним "Чандлър Бинг", което е името на героя на Матю Пери от сериала "Приятели."
Въпреки това, е сигурно, че когато Джъстин използва това име, ще го посрещнат тълпи от съвсем различен вид крещящи фенки, а именно жени над 30 години, които обичат кафенетата и гледат бонус съдържанието на лимитираното издание "Приятели" на DVD.


Парис Хилтън: Когато Парис Хилтън резервира хотели, които не са Hilton, тя използва името на любимото си куче, Тинкърбел, което е толкова издайническо.
Ако чуете името на "Вълшебната фея" не си мислите, че приятелката на Питър Пан се настанява в хотела, веднага в съзнанието ви се завърта „барабан” с изображения на малкото куче на Парис Хилтън.


Брад Пит и Анджелина Джоли: Тази двойка излиза заедно и използва общия псевдоним г-н и г-жа Пилаф, който е много сладък, защото това е същото като г-н и г-жа Пит, а също и "Мистър и мисис Смит", с изключение на пилафа...


Джони Деп: Деп е с най-странните псевдоними. Той се е регистрирал по хотелите, като г-н Дрип Нудъл (Капеща Юфка), г-н Стенч (воня, смрад), и г-н Одпонг.
Той казва, че избира тези странни имена, защото обича да слуша опитите на портиера и персонала да ги произнесат когато получава сутрин събуждане по телефона.
Ух, г-н Капеща Юфка? Това е вашето събуждане за 8 часа.


Ким Кардашиан: Псевдонима на Ким най-накрая бе разкрит след като наскоро тя се регистрира в хотел под името Принцеса Жасмин.
Позволете ми да повторя това още един път. Ким Кардашиан нарича себе си Принцеса Жасмин.
Можете да се смете колкото си искате, едва ли „принцесата” ще ви се разсърди.


Майкъл Джордан: Когато той резервира хотели и ресторанти в Лас Вегас използва името "Кларк Кент" и "Мистър Стърлинг."
Странно е, че има псевдоними специално за Лас Вегас? Много е странно.


Джордж Клуни: Известен с шегите си, Клуни се появява в хотелските регистри с името на Арнолд Шварценегер. Което е смешно, защото е трудно да се произнесе, а също просто е смешно, и ако очаквате Арни едва ли ще забележите Клуни.
Джордж Клуни е майстор на шегата.


Кид Рок: В продължение на години, рокаджията се чекира в хотели с името Дик Грейсън, което е истинското име на Робин, помощника на Батман, така че псевдонима му е истинско име на измислен герой. Объркващо, нали?

 

Майкъл Джексън: Освен, че покриваше лицето си с маска, Майкъл Джексън пристигаше с името "Д-р Дулитъл", когато той искаше да мине незабелязано. Въпреки това се съмнявам, че Д-р Дулитъл е инкогнито име? Нали точно това „лице” говори със животните.


Линдзи Лоън: Нейният псевдоним е името, което тя използваше, за кратко просъществувалия й Facebook профил: Белла Ловлейс.
Името е почит към порно звездата Линда Ловлейс, която Линдзи трябваше да изиграе във филма "Ад" (Inferno), преди да бъде заменена.
Явно много и се иска да се съблича гола и да бъде порно актриса.
Ако не можете да получите повече филмови роли, винаги можете да промените името си и да се преструвате.


Дженифър Анистън: Псевдонима на Дженифър Анистън е "Мисис Смит", което е хем страхотно, хем тъжно.
Сигурно е избрала този прякор, защото го свързва с филма на бившия си съпруг "Мистър и мисис Смит", това е филма по време на снимките на който Брад срещна с Анджелина Джоли и започнаха любовна афера.
Да, наистина е доста хитър ход, браво Дженифър Анистън.


Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл: Когато Джей Ти пътува някъде, той използва името г-н Уудпонд. Не знам значението на това име, но той вече е обвързан с Джесика Бийл и тя най-вероятно е трябвало да приеме името.

 

Кристен Стюарт: Сигурно е, че появата на Кристен Стюарт на публични места ще предизвика бунт, затова тя резервира ресторанти и хотели под името Стек Чък. Какво име само, направо да огладнееш. Интересно какъв ли е псевдонима на Робърт Патинсън? Питам заради една приятелка ...

 

Джей Зи: Не е сигурно какво е фалшивото име на Бионсе, но Джей Зи използва псевдонима Франк Синатра. Това не е точно "фалшиво", но Джей понякога се мисли за Франк Синатра на хип-хопа. Поне не си прави резервациите за вечеря под името Х.О.В.А.

 

Фърги: Исмисленото име на Фърги е Пени Лейн, името на улицата, станала известна покрай "Бийтълс" и филма "Почти известни", а също и името на улицата на рокер фенките.

 

Том Круз: Не съм сигурна дали това е истинско име, но Том Круз използва псевдонима Кейдж Хънт. Означава ли това, че Кейти Холмс е бившата г-жа Кейдж Хънт?

 

Кейт Бекинсейл: Кейт Бекинсейл обича да пародира с името на колегата си, актрисата Сигърни Уйвър като се регистрира под името Сигорни Бийвър. Много колегиално Кейт...


Ако направим аналогия с родните звезди, то при нас е точно обратното. Разпитах познати работещи в хотелиерския бранш, те отговориха, че родните знаменитости не се крият под чужди имена, даже напротив, често афишират присъствието си в скъпите хотели.
Изключения правят тези, които са с любовниците си и не желаят официалните им половинки да научат за изневерите им.


А дори и да искат да се скрият под фалшива самоличност, у нас това не е възможно, тъй като закона изисква администраторите да записват данните от личните карти на гостите и да ги предават в края на деня в полицията.