Седемте най-щастливи сервитьорки на Америка или как от сервитьорка се става елитно холивудско гадже?!

Знаменитости влюбени в сервитьорки. Колко провинциално!

Когато това се случи е като един модерен преразказ на легендарния филм "Хубава жена" с Джулия Робъртс. Когато не се получава пак си е все още добър "турски" сериал, който можете да запишете на видео и да си пускате в дългите самотни съботни вечери.

Толкова сме свикнали да виждаме чифтосани знаменитости, че се чувстваме напълно извън сценария и смътно неземни, когато звезда от страниците на таблоидите се събере с някой напълно неизвестен и обикновен човек.

Ето ги и седемте знаменитости, напълнили душите ни със сервитьорките си любовни истории от близкото минало. Някои от тях стигнаха до олтара, други скоро няма да ги видим заедно на една маса...

Никълъс Кейдж и Алис Ким -  Ник Кейдж срещна съпругата си за първи път във вече затворения в корейския квартал клуб "Букинг Клуб". Клуб, където сервитьорките представят сегашните си покровители един на друг, обичай уникален за корейските заведения, наречен "Ле Приве". Неочакваната среща за Ник се оказва когато вижда една сервитьорка на име Алис, която завърта главата му с високите си токчета.

Той започва ежедневно да посещава суши бара за да я ухажва... до момента, в който й подарява диамантен пръстен, докато тя брои парите в касата си. Двамата се ожениха през 2004 г. и имат един син, роден през 2005 г..

Мат Деймън и Лусиана Барозу - Мат среща барманка на име Лусиана в Маями, докато снима комедията "Лепнат за теб" и оттогава те са неразделни. Историята разказва, че Мат действително се влачел всеки ден от снимачната площадка до бара, а останалото е , че заживели щастливо след брака си през 2005 г.

Тайгър Уудс и Джейни Гръбс – В тази история няма чак толкова щастие, колкото тайни. Тайгър Уудс публично оповести развода си, като изтъкна за причина сервитьорка на коктейли от Лос Анджелис, с която са заедно в продължение на три дълги години. По това време Джейми не е единствената жена, с която е забъркан "тигърът", но тя е единствената, която е сервитьорка.

Майкъл Фелпс и Сара Херндон, Каролине Пал и Жасмин Уолтц - Майкъл преминава през толкова много сервитьорки, сякаш възприема цялото това нещо като състезание. Наскоро той е бил забелязан на среща в аквариум със сервитьорката Сара Херндон след като я заведе на романтична ваканция в Бахамите. Преди това той е бил свързан със сервитьорка от Лас Вегас на име Каролине Пал и холивудската сервитьорка Джасмин Уолтц, която пък от своя страна е ошетала Дейвид Аркет и Раян Сийкръст. Очевидно, където Майкъл вечеря, може да се изяде повече от колкото се сервира.

Джордж Клуни и Сара Ларсън - Как да стана от сервитьорка, елитно холивудско гадже? Две думи: Джордж Клуни. Очарователно прословутия ерген среща Сара, която работи в нощен клуб "Moon" в Палмс Казино Ризорт в Лас Вегас по това време. Очевидно е, че Джорджи, както винаги прави, се мести на следващата жена, но едно е сигурно, той пази всички тях до една в сърцето си.

Еди Мърфи и Лара Лару – Във въздуха се носи аромат на любов и суши...

Еди среща Лара, докато тя е сервитьорка в ресторант в Лос Анджелис наречен Сушиуая. В крайна сметка 22-годишната разлика във възрастта е в повече, но все пак е било забавно, поне докато трае.

Дейвид Шуимър и Зоуи Бъкман - В това, което звучи като епизод на "Приятели" в две части, Дейвид /Рос прелита до Лондон, за да режисира филм през 2007 г./. Тогава някой го завел в клуб наречен "Кукувица" в западен Лондон а сервитьорка на име Зоуи сервира на неговата маса. Превъртам касетата напред с три години от запознанството и тайно сключения брак, и стигам до там, че двамата приветстваха новото си бебе през пролетта на 2011 г.

Е момичета, дано сте извлекли полезни съвети от тази звездно-сервитьорска селекция.

Имам богати приятели, които се заиграваха с обслужващия персонал и бяха доволни. Познавам и момичета, които от сервитьорки станаха благоверни богаташки съпруги, всичко е въпрос на шанс, химия и изкуството да задържиш вниманието. Успех в любовта... и внимавайте с таблата.