Стана ли ви ясно защо Василев и Пеевски през 2013г. финансираха февруарския метеж?

Кой ще плати сметката?!

Сега стана ли ви ясно защо Цветан Василев и Делян Пеевски през 2013г. финансираха февруарския метеж срещу премиера Бойко Борисов и Костинброд 1?! Защото Орешарски-Станишев-Доган им позволиха да правят каквото си поискат; включително и да се избиват един друг... Toва написа Соня Колтуклиева в профила си във Фейсбук.

Нейния статус можете да видите тук:


Ако Бойко Борисов беше премиер - катастрофата КТБ нямаше да се случи, нито сериалът Killer 1 и Killer 2, допълни тя.

Да ви припомня. Преди повече от месец написах, че в прокуратурата е постъпил сигнал за пране на пари от страна на Делян Пеевски и контролирани от него фирми. Засекретен е, посочва още Колтуклиева.

Нейния статус можете да видите тук:


Тя припомня, че постъпва сигнал за пране на пари от страна на Христо Бисеров и доведения му син. Започва грандиозен шум по случая, раздухан от медиите на Пеевски... Аналогичен случай. Делян Пеевски заплашва Цветан Василев с убийство. Прокуратурата обвинява трима невинни бизнесмени (през юни) в опит за убийство на Делян Пеевски (през май).

По думите й, на 17 юни Пеевски изпраща заплашителен смс на Василев,"поръчва" го на наемници за 5 млн.евро. На 20 юни БНБ затваря КТБ,на 22 юни Креди Агрикол... Държавата ще спасява двете "поръчани" банки с пари на данъкоплатците.
Кой ще плати сметката, пита Колтуклиева.


Пеевски крещи, че се доверявал на българските компетентни органи, а Цветан Василев не им се доверявал... Че да не е луд да им се доверява?! На #кой да се довери - на личния прокурор на Пеевски Сотир Цацаров ли. Този въпрос задава Колтуклиева в друг свой статус в профила си във Фейсбук.

Нейния статус можете да видите тук:

Blitz: ПЕЕВСКИ:"След малко ще подам сигнал до прокуратурата за набеждаване в престъпление - заговор за убийство, срещу всички гореспоменати лица – Василев, Гайгер, Бернат… За разлика от Василев аз се доверявам на компетентните органи, и то на компетентните органи в България, и не се занимавам с турски сериали."
Ауууу, депутатът от ДПС и "духовен син" на Доган се подиграва на турските сериали. Не тъй,бе,чоджум-:)))