Соня Колтуклиева: Бойко, поискай избори и тръгни на избори - не се помайвай

Делян Пеевски не получи ДАНС - затова си взе държавата; не получи нови кредити - затова си открадна банката

БОЙКО,ПОИСКАЙ ИЗБОРИ И ТРЪГНИ НА ИЗБОРИ, НЕ СЕ ПОМАЙВАЙ! Ето как изглежда най-вероятният лек за оздравяването на Корпоративна търговска банка, който правителството-БНБ-ББР ще изберат, след като силом я разболяха.
Държавата ще вкара в трезора около 3 милиарда лева. Колкото повече са парите,толкова повече ще се обезценят активите на банката, изчислявани на около 5 милиарда лева. Ще стане като през1996-97 година: предприятията ще бъдат купени 2-3 пъти под стойността им:
Виваком, Петрол, Дунарит," Булгартабак" и т.н..(ТВ7 нищо не струва и вероятно ще бъде закрита); новите им собственици ще очертаят нов "обръч от фирми", които ще обградят Доган и Пеевски. Вчера Владислав Горанов, който започна работа при Пеевски, след като напусна парламентарната група на ГЕРБ, беше назначен за изпълнителен директор на Общинска банка.
Само Виваком има 3000 офиса из страната, по 50-тина човека да бъдат назначени там от Пеевски, вот тебе корпоративен вот.
Всичко това - плюс медиите, които Успелия на 33 вече притежава, а после ще добави нови чрез контрола с рекламни договори  - ще превърне Доган и алчния му "син" Пеевски в самодържци, които ще извиват ръцете на всяко едно правителство - така че няма да има значение кого народът е избрал; държавата няма да се управлява от "Дондуков", а от Сараите.
Печална и вулгарна перспектива, но в този момент тя изглежда неизбежна. Хора,бдете!
След 25 години битки за Свобода,Справедливост и Европейска ориентация - България получи ...Пеевски. Тази държава наистина е за закриване!
С безрезервната подкрепа на главния прокурор Сотир Цацаров, в ръцете на Пеевски ще бъде концентрирана толкова много власт, с каквато не е разполагал нито един премиер+президент+парламент в България от времето на Тодор Живков.
Делян Пеевски не получи ДАНС,затова си взе държавата.  Не получи нови кредити, затова си открадна банката.
Не знам дали (май не!) политическите партии усещат чудовищната заплаха за утрешния ден на България. Според мен всички - абсолютно всички! са ужасно уплашени. Сергей Станишев избяга чак в Брюксел, Бойко Борисов се е затворил в Проното на НДК и обяснява, че няма полезен ход, Реформаторите са квартална банда смешници, Сидеров изплези език да оближе Пеевски, останалите са се изпокрили в миша дупка. Защото Пеевски-Цацаров-Орешарски с любезното съдействие на Иван Искров (БНБ) им направиха показно упражнение: щом можаха да си откраднат 4-та по големина банка и да унищожат най-богатия българин, значи са в състояние да премажат всеки един, който си набележат.
За да овладеят Корпоративна търговска банка, заговорниците от "Костинброд 2" първо я смазаха, после ще я изправят на крака, наливайки от държавата милиарди. Ако, недай Боже, друга банка закъса междувременно - няма да има пари за нейното стабилизиране. Кошмарът от Виденовата зима ще ни се стори като лек повей на вятъра - утре бурята ще бъде страшна.
Вече в Брюксел се тревожат от нов "гръцки вариант" на Балканите.
Чувате ли?!
Ако сега Бойко Борисов се ослушва, ако демократичните сили се помайват, ако бизнесът се покрива и ако медиите угодничат на Пеевски-Цацаров-Доган,  утре ще бъде късно и непоправимо.
Бойко, поискай избори и тръгни на избори, не се помайвай!
"Протестна мрежа", не дефилирайте по телевизорите, протестирайте!