Кристиян от Биг Брадър: „Китаеца се утешаваше с мен, Азис е спал с Валери“

Булевард

24-08-2015, 22:38

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Азис: На Китаеца му е малък?

Китаеца не бил биячът от Люлин

Ники Китаеца: Изплюх се в лицето на Евгени Минчев

На повикване! Николета се къпе на вдигнати щори (СНИМКИ)

Нимфоман гей: Спал съм с Валери Божинов

Валери Божинов: Завеждам дело за 100 000 срещу Нова и „Биг Брадър”!

Ответен удар! Божинов ще съди Нико Тупарев и NOVA

Ники Кънчев покани Божинов в "Биг Брадър", за да каже дали е спал с Кристиян

Валери Божинов заплаши със съд Нова телевизия заради скандалния Кристиян!

Два пъти срещнала смъртта влезе в Брадъра

Провал в Биг Брадър – участник се отказа преди да влезе

Биг Брадър вкара майка героиня преборила рака

Братухчев сред първите номинирани за изгонване от "Биг брадър"

Вижте скандалния Крис от "Биг брадър" като фолк певец (Видео)

И плевенчанката Анита разкри какво ще направи с голямата награда от "Биг брадър"

Братухчев и Кристиян ще се борят за оставане в "Биг брадър"

Мъжка проститутка бил Пламен Богданов от Биг Брадър

Кристиян oт "Биг брадър" ще дари част от наградата на деца с левкемия

Събират Минчев и Червенкова в студиото на Биг Брадър

Разговор с Кристиян Стойков проведен преди три години

Кристиян Стойков нашумя преди седмица с влизането си в къщата на Биг Брадър, тази вечер той бе изгонен от шоуто след като получи най-голям негативен вот на зрителите. До скоро никой не беше чувал за изнеженото момче от плевенско, но той отдавна търси поле за изява пред широката аудитория.

Преди време борещият се за известност изпълнител от фалиралата музикална компания на Real Enterpises, ме потърси за да разкаже за любовния си роман с Ники Китаеца и разочарованията си от фолк бранша. Този разговор е проведен през зимата на 2013 година.

Здравей Крис, разбирам, че искаш да споделиш нещо важно, разказвай какво става.

- Искам да ти кажа, че съм много разочарован от русата амбиция на поп-фолка Янева каква е долна мастия …

Какво е направила Цветелина Янева?

- Тъпата ми открадна песента … казва, че е от Кости а авторът на моята песен е Оцко и се оказва, че има ме две едни и същи песни с различни текстове, колко е нагла и не си вдига телефона колежката ....

Може би Оцко й е дал песента.

- Не знам как се случило тепърва ще се пояснява … За съжаление такъв ни е бранша злоба, омраза и надпревара … майната му, живота продължава имам и други песни, но явно така й харесва на нашата Цура. Евтини хора колкото искаш. Аз обичам мъже като Николай.

За кой Николай говориш?

- Ники Китаеца.

И какво, гаджета ли сте?

- Е нормално е, щом ме е допуснал до неговия живот и в компанията му, ние с него сме си приятели, с Виолета също, има чар, атлетично тяло, мъжествен. Знаеш, ние, нашата порода по такива си падаме, а и е хит в леглото!

Той ли ти беше първият?

- О, не, за първи път го направих на 12. Голям майтап беше тогава, сладки спомени! От тогава всеки ден научавам за някой нов гей. Капанов е гей. Я го виж ти този некролог.

Аз този зная, че само е стилист. Ама той е пенсионер направо, ама си вика момченца. Как лягат с него не зная! Да взема да стана и аз една курва да направя слава.

Мислиш ли, че ставаш за тази работа?

- Ами защо не, ще ми отива. Без скандали няма интерес запозната си поне, аз ще го правя в рамките на нормалното! Аз сега така говоря ама не съм от най-смелите!!

Ти от кога спиш с Китаеца?

- От 2010. От както подписах договора. Той има апартамент в Люлин, живее и в Манастирски ливади. Беше в още един комплекс до Симеоново, кара черен мерцедес, майка му се казва Юлия, много добра жена. Когато Виолета го остави за два месеца аз му бях утехата.

И как стана свалката, кой кого свали?

- Ами той мене, покани ме у тях да спя! Вечеряхме после излязохме на дискотека и го направихме в един хотел след това се прибрахме у тях, след това и в Плевен. Един поглед и беше мой, той ми казваше Джъстин Бийбър.

А, защо ходихте на хотел, а не в тях?

- Тогава беше още с Виолета. След като се скараха той ме взе при себе си! Когато тя беше по записи и снимки с други колеги аз със него у тях, малкия на ясла.

Виолета знае ли?

- Знае, гаранция! Той я биеше и тормозеше много, защото ходеше расъблечена, не й дава да пее и да снима, ама на мен не ми отказа да я снимам в моята сесия, аз даже имам снимки в профила ми, ще откаже и ще му бия шута!

Те още ли са заедно?

- До колкото зная да, но може и да не са! За Нова година се чухме, тя му вдигна телефона, бяха си на Плевен при майка й и Брат й на Виолета. Той нали ходи и с Евгени по Варна насам натам, тя тогава го заряза и аз отидох при него.

Той нали спа с годеницата на Люси ''Ани Хоанг''

Така ли. Не знаех, явно сте си близки.

- Те не крият нищо от мен, аз съм себе си пред тях! Те са ме допуснали до техния дом, аз съм знаел всяка тяхна крачка и идеи, хонорарите на колегите, чувал съм техни записи, взимал съм всяка една песен, която ми хареса по мой избор. Към мен вниманието беше друго, въпреки че с Виолета сме спали на едно легло, тя е добра. Ама Николай си обича все още момчетата.

А Китаеца как е в леглото?

- Опасен е в леглото, голям му е, определено знае тактики, че никой не може да му откаже и да не се чувства добре в неговите ръце.

За Азис разказвал ли ти е?

- Той искаше да ме запознае с него, бяха апартаментите им един до друг, запознах се с много футболисти приятели на Ники. Николай е биел Азис, той толкова много искал да отслабне, но Азис се е държал лигаво, неадекватно и пиел много алкохол, казва че Азис е непостоянен двуличник! И аз като чух това и се отказах да се видя с него.

Китаеца с други мъже спал ли е?

- С мен с Азис, Евгени-Тялото един фитнес инструктор! Все важни клечки, той и Деси слава е минал!! С крум е спал, Джордан, Ерик.

- Азис е спал с Валери!

Така ли, кой ти каза?

- Ники, и аз искам да го мина сладурчето Валерчо. Е, моля ти се Виолета е приятелка с Ася-Алисия аз съм присъствал когато Алисия плачеше пред Виолета. Виж, че Азис нарочно снима Николета в клиповете си, Емилия я снима и тя. Правят сечено на милата тя душичка, Алисия е бясна, че Валери е спал с Азис! То това си е факт!!!

Странно ми звучи, малко не ми се вярва.

- Аз съм сигурен в това, тогава пихме червено вино и ядохме шоколад на терасата в Ники. Защо да ти звучи невероятно!! Азис е нахален обарва ги всичките, спал е с него!! Той умира за Валери. Жалко, че Николета е глупава, не подозира.

Хубаво е да си в тази среда, а ти знаеш ли че Пиара на Емилия ходи с Лазар Кисьов!? Сега ще кажеш, не вярвам, казва се Светльо.

Ами не знам, за първи път чувам. Вие продължавате ли да спите с Китаеца?

- Да.

Той не те ли ревнува?

- И питаш, взима ми разпечатка на телефона защото той ми го е купил и картата е на негово име!! Казва ми да си подбирам хората. Сега каквото да си говорим, глезил ме е, цигари ми е купувал, разхождал ме е. Всички записи, сесии той ми ги поема. За мен е точен и човек, на който да се разчита. Това, че е малко нервен и иска всичко на секундата, беше ми се развикал веднъж, бях на записи, трябваше да ходя у тях след това, и беше ми се обадил за гел да му купя и забравих… тогава стана голям цирк, че накрая му оправих косата с лак за коса. Но не ми е посягал.

Обаче има хубав поглед някак странно ме гледа и ми се усмихва. Много ми е споделял за семейството си, през какво е минал. Все едно не сме артист и продуцент. Това е много хубаво, когато съм нямал пари ми е давал, идвал е вкъщи

Хубаво е човек да е в музикалния бранш, на моменти е изнервящо, конкуренция много финанси злоба…

Ники, не е имал най перфектното  детство с брат си Петьо, веднъж като готвехме с майка му, тя ми разказа, баща му много пиел, били много бедни, нямали пари. Тя сама ги е гледала, 2 лв. за закуска им давала и толкоз за цял ден. Мъки… лишения ама сега се радва, че са добре.

А покрай Алисия с Ники Михайлов запознахте ли се?

- Този леле скрит гей, не зная как е** Алисия! Малък му е, веднъж не видях, че е в тоалетната и влязох по погрешка и му го видях, изтръпнахме и двамата. Много се лигави, имал пари, самохвалко, какъв часовник имал, колко охрана имал  и т.н, едвам го търпях, ама аз взех на Ники лаптопа и седнах в хола докато си тръгнат. Алисия е земен и добър човек ама все идиоти намира за себе си.

Говори се, че Ники Михайлов бил надарен?!

- Вярваш на Николета, тази е Азис номер две. Лицемерна, фалшива и не е искрена всичко обръща в пари, самохвали се колко е красива, не зная как й вярваш по думите на Китаеца и той не я харесва! Не е добър човек. Разправя само колко й струвал анцуга 9000 лв. и аз какво да направя?!

Като не му е малък що му е правила свирка и тогава Ники (Михайлов) се изпусна и каза „не успя да го вдигне“… И аз чатнах и погледнах Николай, скрит гей е!

Сега, Ники не е добър, щото не й дава пари, сега Валери скубе и сега на Валери му е голям!!

Алисия много го хвали Ники Михайлов?

- Е много ясно, че ще хвали Ники, кой й поема разходите, тя нали взима по 1500 лв. от участие, Алисия от месеци не е скачала на Валери! Нормално е след всички сълзи и т.н. да е казала подобно нещо, но тя знае че не е така! Аз намразих Николета откакто ми каза направи си мъжествена визия. И я блокирах. Даде ми сайт на Кавали с дрехи. И на G-STAR!

Сега да пиша на Азис искам дует, ще каже че иска пари! Ако му пише Ники ще се съгласи, досещай се как стоят нещата при всеки един. Ти защо си мислиш, че Азис не спи още с Николай? Аз зная ама кажа ли нещо, ще се караме до бой ще стигнем..

Аз нямам допир до Валери, да имам и ще видиш, че ще го изчукам! И снимки ще направя. На пук на Николета. Трябват ми само минути до Валери и първо ще е целувката!

И аз ще се радвам! Но ще го измисля, във Фейсбук много фалшиви профили и не зная автентичния на г-н Хубавец. Не излиза много, много по дискотеки.. нито по ресторанти не мога да го засека. Освен при някои от известните ни фризьори. Аз мога и другото, да стана приятелка с Николетка и под носа ще й правя контра. Ще се мобилизирам, ще отида на фризьор, гримьор ще се облека а-у и готово. Пожелай ми успех.

Успех Крис!

Публикувам разказа на Кристиян Стойков без редакция, но леко съкратен, сами преценете кое е лъжа и кое истина.