Анита Мейзер: „Някои хора прекалиха, започвам да ги съдя наред!“

В специално интервю за Bulgariautre.bg бизнес дамата изрази разочарованието си от някои медии и се извини на Калина Паскалева

Анита Мейзер изрази съжаление, че жълтите медии у нас не знаят какво е журналистическа етика и са минали всички граници на разума.

Пред репортер на Bulgariautre.bg, многократно обижданата и хулена българка отговори на няколко въпроса относно писания по нейн адрес.

Анита, какво е становището ти около последните публикации в жълтите медии по твой адрес? Наистина ли си била порно актриса, както писаха в един жълт вестник?

- Според написаното съм участвала в ниско бюджетни филми за възрастни. Ако съм се снимала в толкова много филми как пък никъде не излезе поне един филм с мен? С моята гръдна обиколка би трябвало филмите ми да са много популярни. Това са абсолютни измишльотини, и изданието публикувало тази клевета и лъжа е за съд.

Ако някой ме познава добре, ще знае, че около мен няма нищо нискобюджетно, когато правя нещо, го правя добре или въобще не се занимавам. За голямо съжаление на някои хора, порно филмите не са сред нещата, с които съм се занимавала.

Какви са проблемите ви със Страхил Гановски, днес беше публикувано интервю, в което той ви обижда и хока водещата Гала, че ви е поканила в „На кафе“.

- Аз нямам никакви взаимоотношения с този човечец. Дори не съм го виждала. Но той ме нападна много грозно, също както направи и Меги Савова.

Още веднъж уточнявам, за стотен път. Нямам никакви претенции към лицензите на който и да е, могат да си ги имат и да си правят каквото искат с тях, те са си техни.

Аз съм лицензиант на световната марка Mrs. World (превод Мисис Свят) за България и единственно аз мога да изпратя участничка на световния конкурс. Документите са показани многократно.

Анита Мейзер за войната на "миските", лицензите и световните конкурси!

Моята представителка участва на последния конкурс Mrs. World в Китай и се представи много достойно.

Десислава Крайчева е актуалната носителка на титлата Mrs. Bulgaria WORLD, (в превод Мисис България Свят) и тя ще предаде короната на следващата омъжена българка, която ще представя страната ни догодина на световния конкурс!

Господин Гановски твърди, че съм „съдена многократно“, което е абсолютна негова измислица, може да се провери в съда. Той още казва, че съм пуснала писмо срещу него до организаторите на "Мис Свят" и "Мистър Свят", това не е вярно.

Писах до въпросната организация с въпрос „Какъв е реда на записване за участие в конкурса Мистър Свят?“. Нямам навика, да пиша доноси или да плюя някого без дори да го познавам. Предполагам, че някой злонамерено е подвел господина с лъжлива информация, което е довело до неговия афект.

Освен, че ме напада в интервюто си, той хвърля кал и по две много уважавани от мен предавания, това на Гала и на Слави Трифонов, като насажда впечатлението, че ме канят да им гостувам, срещу заплащане. Също невярно и обидно твърдение!

Свързах се със Страхил Гановски и му обясних, че е грозно и недопустимо да ме напада без причина, без дори да е говорил с мен. Обясних му, че някой го е подвел. Той явно вече съжаляваше за стореното. Осъзнал е грешката си и ми се извини по телефона, макар че бих предпочела да го направи от трибуната, от която ме обиди и оклевети.

Настоявам да ми се извини публично!

Който досега ме е плюл, обиждал и омаскарявал остава зад гърба ми.

Отсега нататък, всеки който си позволи да обижда, клевети и пише или говори неистини за Анита Мейзер го чака съдебно дело. Търпях и си затварях очите много дълго време, но хората минаха всички граници. Медиите дават гласност на всеки, който е готов да им поднесе някакъв скандал, и никога не си правят труда да проверят информацията или да предложат право на отговор.

Такъв е случаят и с „Господари на ефира“, които ми отказаха право на отговор на обвиненията отправени към мен от ефира на тяхното предаване. И е мой ред да им кажа – Прощавам ви…

Казвате, че не сте говорила за никой, но съвсем наскоро имахте телевизионен конфликт с Калина Паскалева, която се засегна от вашите думи.

- Да, така е. И много съжалявам за това. Предадох чужди думи, което не трябваше да правя. Беше недопустима грешка за зрял човек. Искрено се извиних на Калина Паскалева и вярвам, че тя е приела.

Още веднъж публично поднасям извинение и съжаление за стореното, защото постъпката ми беше некрасива.

Вярвам, че с нея можем да поддържаме добри отношения, защото освен красива жена тя е много умна, интелигентна и природно надарена.