Ангел Джамбазки: Трайков може да е на балотаж, ако кандидатства за председател на домсъвет

Десислава Атанасова: ГЕРБ е звероукротител

"Г-н Трайков може да е на балотаж само ако кандидатства за председател на домсъвет”. Това коментира пред Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Трайчо Трайков е роден в Македония и е доста по патриот по отношение на корените си, по отношение на вярванията си", заяви в отговор представителят на Реформаторите Димитър Делчев

"Тази смешка, която някой ви е внушил, че си играете с Трайков да е по-голям македонец от нашия македонец... кажете ми точно къде е роден в Македония", попита Джамбазки, без да получи отговор, и упрекна Реформаторския блок, че се сеща за патриотизъм и българите зад граница само преди избори.

Спорът се опита да разреши Десислава Атанасова, като заяви, че "ако трябва да вляза в подобен режим, г-жа Цачева е родена в България, работила е за българските граждани, така че мисля, че е най-подходяща за следващия президент".

Атанасова  напомни, че Делчев е трябвало да поиска в ефир извинение от зрителите на Нова за “вчерашния гаф на неговия коалиционен партньор". Намеси се Ангел Джамбазки, който заяви, че самото изказване на Кънев не трябва изобщо да се коментира и обобщи: "Като някой не си е играл като малък по улиците, сега си играе."


Цялото видео можете да видите тук.