Антон Тодоров: Благодаря за подкрепата!

Продължаваме битката за свободна и просперираща България

Антон Тодоров, вече бивш депутат, благодарина всички за подкрепата, която получи. "Благодаря на всички за огромната подкрепа! Продължаваме битката за свободна и просперираща България. И най-важното, никой не е изоставен - в това е основната сила на ПП ГЕРБ. Няма да зарежем отечеството в ръцете на онези, които превърнаха еднопартийната си власт в икономическа, а икономическата си власт в политическа. А към нея после добавиха и медийна такава.
Свободата се намира на върха на копието, а копието отново е в ръцете на един непоколебим воин. Острието беше леко захабено, но вече е заострено и готово за нови победи."

Припомняме, че депутатите приеха оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За гласуваха 153 народни представители, срещу 14 против и 11 въздържали се.
Оставката бе внесена на 9 октомври в деловодството на парламента. Тогава в писмо до медиите, Антон Тодоров заяви, че подава оставка, защото има опити негова реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която е избран.

 

Благодаря на всички за огромната подкрепа! Продължаваме битката за свободна и просперираща България. И най-важното, нико...

Публикувахте от Антон Тодоров в 11 октомври 2017 г.