Астрология за мъже

Хороскоп

17-11-2017, 14:07

Снимка:

flickr

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Наставления за мъже. Как да подходите към жената според зодията:

Ако жената е Овен не я ухажвайте прекалено, тъй като може да си помисли, че никоя друга не се интересува от вас и това скоро ще и омръзне.

Ако жената е Телец подарявайте й не само цветя, но и нещо практично или за ядене. Ако тя е добра, обезателно ще го сподели с вас. Тъкмо ще проверите дали ще споделя всичко, когато се ожените.

Ако жената, с която искате да се запознаете е Близнаци, трябва да и бъде забавно с вас. Да не мълчите като риба, а да разказвате вицове и интересни истории, иначе ще ви вземе за скучен.

Ако мечтаете за семейни отношения, дом и деца, за грижлива жена, то се спрете на някоя родена под знака на Рак. Може да разчитате на дълъг и надежден брак.

Ако искате да имате шансове при някоя Лъвица, то не забравяйте да я хвалите, но не прекалявайте. Често те обожават децата и няма да и хареса, ако вие не ги обичате.

Ако жената е Дева, то не се старайте пред нея да се покажете много умни. Внимавайте къде си оставяте нещата, тъй като върху главата ви ще се изсипят много критики. Не се показвайте като несериозни личности, а напротив, като доста отговорни.

Ако искате да съблазните жена Везна, вместо това гледайте тя да не ви съблазни. Като правило тези жени имат хубава фигура и приятни маниери. Ако обичате директно да казвате какво мислите, то по- добре в нейно присъствие си го казвайте на ум. Обикновено закъснява за среща.

Жената Скорпион може да се вбеси дори от полутонове и междуметия. Традиционно такава жена я наричат " жената вамп". Тя е страстна, ревнива и собственически настроена. Ако обичате острите усещания, това е вашата жена, но все пак стойте на дистанция.

Жената Стрелец е жизнерадостна и оптимистка. Обича да пътешества. Нейният идеал за мъж е мъж спонсор домосед. Трябва да имате по-високи доходи от нея.

Ако искате да сте с жена Козирог и да получавате топлина и ласки, то двете неща са несъвместими. Ще трябва да преминете през някои изпитания. Нейната дума тежи като камък.

Жената Водолей е независима, обича свободата и случайните връзки. Бъдете готови често да експериментира с вас. Ако и вие обичате приключенията, отношенията ви могат да продължат дълго.

Жената Риби - как диша и какво и е нужно за всички е голяма тайна. Риба без тайни е все едно ведро без дръжки. Казвайте й всичко, което и се иска да чуе и тя действително ще ви повярва. Когато сгрешите, тя мило ще се усмихни и прости, ако ви боли нещо ще ви съчувства. Има ли от това нещо по-добро от това?