Соня Колтуклиева: В правителството цари весел хаос, а Кирил Петков се самоубива всеки ден

Политика

29-06-2022, 23:56

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

 “В правителството царѝ весел хаос, а Кирил Петков се самоубива всеки ден, от сутрин до вечер. Просто няма един верен ход!”

Така ми каза народен представител от “Има такъв народ” по повод публикациите, че се водят преговори с “Продължаваме промяната” за кабинет с първия мандат.

“Ние сме категорично против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев да присъстват в проекто-правителството. Шансът изобщо да мине кабинет с първия мандат клони към 0.

По-вероятно е да се направят опити за разбирателство след връчването на третия мандат. Той може да отиде навсякъде, президентът не е дал ясни знаци на кого ще го предостави”.

Днес и Корнелия Нинова ядосана от изгонването на 70 руски дипломати от България, заяви, че БСП никога няма да подкрепи правителство с премиер Кирил Петков.

Според информирани, държавният глава може да връчи проучвателен мандат на “Има такъв народ” или пък на “Демократична България”.

С най-голяма вероятност е опцията да се отиде на предсрочни избори през октомври. Засега за премиер на служебното правителство е спряган Гълъб Донев.

… Киро плет плете, по три пъти преплѝта… мо̀та се, шикалкави, интриги пра̀ви. Само и само да удължѝ времето, в което е премиер.

Ама щели да въртят схеми до последно. Да разкешват. Да замитат следѝ. Нека! Тъкмо ще натрупат повече материал за разследване от служебния кабинет, от редовното правителство и от прокуратурата.

Следите остават!