Цонко Цонев - най-добър кулинар на Х-то издание на Мидения и рибен фест 2013 /СНИМКИ/
Тази година рибни специалитети Цонко Цонев приготвя заедно с кмета на Горна Оряховица – инж. Добромир Добрев, който готви шаран на скара и на Стражица – Детелина Борисова, която подготви пъстърва. Домакинът Цонев изненада гостите с черноморска чига в специален френски сос от шалот, шампанско, сметана и девесил. Журито с председател Тони Димитрова бе категорично в оценката си и обяви за победител кмета на Каварна най-вече заради избора му на риба. Специален член на журито бе актьорът Андрей Слабаков, който участва с два гласа. На второ място бе класиран горнооряховския кмет Добрев, който приготви шаран, пълнен със суджук. Последна остана Детелина Борисова, кмет на стражица.
Всички права запазени © 2021 Bulgariautre.bg