Възпитание на чувствата - втора част

Архив Варна

10-03-2010, 05:05

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Прекарайте днешния ден в усамотение и покой, посветени преди всичко на личните си ангажименит и задачи. Ако бъдете по-целеустремени и концентрирани ще можете де извлечете истинска полза от усилията си. За тази цел е необходимо да избягвате случайните контакти и празното общуване. Да обсъждате и съгласувате своите действия с други пряко заинтересовани лица пък ще е трудно и дори в някои случаи невъзможно - сега всеки е потънал в собствените си мисили и с упорита отдаденост работи за личното си осъществяване. Съществуващата хладнина във взаимоотношенията може да стане повод за къде уместни и къде не чак толкова обосновани обвинения в безразличие и липса на заинтересованост. Не си усложнявайте живота, като сами предявявате подобни претенции към околните. Напълно е въмзожно у вас или в ответника ви, под привидната сдържаност и хладнина, да бушуват дълбоки страсти, върху които, ако бъдат освободени, едва ли ще успеете да установите контрол. Заради такова вътрешно състояние сега е много лесно да се разрази свиреп конфликт, от който изходът е трудно предсказуем.

Астрологична картина за 10 март

Слънце в Риби, Луна в Козирог, 25 лунен ден

Все пак, ако желаете да сте наясно с истинските чувства и намерения на някого, бъдете и вие честни и открити. Така поне ще успеете да съхраните приятелските чувства и дори да има скъсване във взаимоотношенията напълно е възможно то да е временно като още едно изпитание към тяхната стабилност и надеждност. Помнете че сега всичко лъжливо и илюзорно се разпада, а истинското и здравото оцеляват въпреки , а защо не и заради пребятствията които преодоляват.


Не забравяйте своите близки, роднини и членовете на семейството си. В следобедните часове имате благоприятна възможност да пообщувате са тях за да изгладите текущи недоразумения ако има такива или просто за да получите удоволствие от хармоничният обмен на взаимност и разбиране.Това ще ви помогне да се почувствате по - спокойни и уверени-здраво стъпили на твърда почва под краката си хора.

Работа и бизнес

Посветете деня на сериозно и задълбочено обмисляне на своята дейност и кариера.Днес съвсем обосновано и реалистично ще можете да вникнете както в перспективите така и във взможните препятствия, които можете да срещнете по пътя си.Денят е подходящ също и за задълбочена аналитична и научна дейност, както и за общуване със специалисти и хора доказалии своите професионални умения.Ако се нуждаете от подкрепата и подръжката на прекия си ръководител или на значима и авторитарна за вас личност потърсете я в предиобедните часове.Ще можете убедително да представите исканията си и да си издействате покровителствена опека.Избягвайте да давате и взимате пари на заем и бъдете много внимателни във взаимоотношенията си  с банките и кредитните институции.

Здраве, хранене и красота

Възстановителните сили на организма сега са занижени и поради това се въздържайте от прекомерни физически усилия.Ако искате да се погрижите за здравето и добрата си форма по- добре си направете релаксилащ масаж или закалителни процедури.Умереност и спокойствие в действията пък ще ви гарантират душевен баланс и хармония.


Стомахът е уязвим - не го натоваравайте с тежки и трудно смилаеми храни. Уязвими са също така зъбите, гръбначният стълб, костите и жлъчката. Действия и манипулации свързани с тях ще ви донесат по скоро вреда отколкото полза.


Козметични процедури свързани с физическо въздействие въху кожата могат да наранят трайно нейната структура.Ако желаете да я поглезите направете дълбокопочистваща маска с глина или подхранващ масаж с естествени етерични масла.