Ози Озбърн на 62 - снимат филм за живота му

Варна Лайф

16-03-2010, 13:10

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Заразителна тишина. От тъмното изплува апокалиптична мелодия. Тя се плъзва с мазни акорди по грифа на блестящо предчувствие, съпроводено от уморената китка на прощаващ се сякаш с публиката музикант.

После идва гласът на Ози - дълбок и мистично плътен, който сякаш ти отваря третото ухо. Няма начин да сбъркаш този глас. Няма как да го пропуснеш. 
Накратко така можем да опишем Ози. Колкото повече опити направим да променим, изваем или добавим нещо на образа му, ще загубим. Затова е нужно по-малко думи и повече внимание да обърнем на песните му. Или да почакаме да видим какъв ще е филмът, който ще се снима за живота на 60 годишния култов вокал на Блек Сабат.
Съпругата на Озбърн Шарън напоследък хвърля цялата си енергия по организацията на филма, който следва стъпките на автобиографията на музиканта "Аз съм Ози". Г-жа Озбърн иска ролята й във филма да се изпълни от младата актриса Кери Мълиган, нашумяла покрай номинацията си за Оскар за ролята си в "Образование". 
Още миналата година музикалният динозавър изяви желание самия Джони Деп да се превъплъти в неговия образ."Да се направи филм по книгата за живота ми ще е добре, но да бъда изигран от Джони Деп - това вече ще е страхотно", коментира  той.
Ози признава, че не желае да прекара остатъка от живота си в Калифорния и мисли да се върне в Англия. И в свой стил отбелязва: "Тук е пълно с лайна".
Ози Озбърн навършва 62 тази година през декември.