Катрин Хейгъл се отказва от "Анатомията на Грей"

Архив Варна

25-03-2010, 09:28

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

След 6 сезона на един от най-успешните медицински сериали, награден с 2 Златни глобуса, Хейгъл приключва участието си.

От студиото ABC съобщиха, че актрисата няма повече да влиза в ролята на д-р Изи Стивънс, "по общо съгласие".
"Приключих" - казва Хейгъл в интервю за списанието "Entertainment Weekly" - "Току-що финализирахме споразумението. Положихме много усилия да намерим начин, удовлетворяващ всички. Тъжно е, но това исках".
Хейгъл е поискала да бъде освободена от договора си, 18 месеца по-рано, не само, защото иска да работи по по-големи филмови проекти, а и защото отскоро е майка на осиновена дъщеричка. "Вече имам семейство и това промени всичко. Промени желанието ми да работя постоянно". "Знам, че ще разочаровам феновете. Трябваше да взема трудно решение. Надявам се да съм взела правилното", допълва тя.
31-годишната актриса е омъжена за певеца и автор на песни Джош Кели. Тя разви и успешна филмова кариера, паралелно с телевизионната, като имаше и участие в хита от 2007 г. "Позабременяла" (Knocked Up). Предстоят й нови филми, като "Убийци" (Killers), в който си партнира с Аштън Кътчър. Филмът излиза през юни. В "Животът, какъвто го познаваме" (Life As We Know It) ще участва с Джош Духамел. 
Катрин ще влезе в ролята на Стефани Блум в сериал по новели на Джанет Еванович. За този проект актрисата смени цвета на косата си. Тя казва, че отдавна е искала да стане брюнетка, а и иска да бъде отдадена на новата ги героиня, която не може да бъде блондинка. "Искам феновете ми да знаят, че няма да ги разочаровам, или поне ще се опитам да не го правя".