Върколакът и Хана Монтана обраха наградите "Изборът на хлапетата"

Архив Варна

29-03-2010, 11:32

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Звездата от сагата "Здрач" Тейлър Лаутнър взе две оранжеви статуетки, във формата на дирижабъл в неделя на 23-тите ежегодни награди Kid's choice awards (Награди "Изборът на хлапетата") в Лос Анджелис. Лаутнър взе наградите за ролята си на секси върколак - Джейкъб Блек, заедно с Кристин Стюарт, с която си споделха наградата за най-сладка екранна двойка.

"Трябва да призная, че винаги съм мечтал да спечеля един от тези оранжеви дирижабли", каза актьорът.
Водещият на церемонията - комедийният актьор Кевин Джеймс раздвижи шоуто, като изпълни на живо хип хоп танц, докато Адъм Сендлър му акомпанираше с китара, отгоре, облечен, като ангел. 
Изведнъж фонтан зелена слуз заля първите няколко реда от публиката. 
Повече от 115 милиона души са гласували тази година. 
Кати Пери, със светлосиня перука, облечена в прилепнала рокля на цветя, беше залята в слуз, докато представяше номинациите за любима актриса. Наградата отиде, по традиция, при Майли Къртис - Хана Монтана. Пери подгони Къртис на сцената, за да я дари със слузеста прегръдка, но Дона Хил я получи, вместо 17-годишната актриса. 
"Нищо не мога да видя", оплака се Кати Пери, "Защо това има вкус на сополи?"
Други фаворити на церемонията бяха "Алвин и чипоносковците 2" за най-добър филм и "В небето 3D" за анимационен филм. 
Джим Кери взе наградата за любим гЛас за "Коледна песен", "Mario Kart" - любима видеоигра, "American Idol" за реалити шоу, а "Спънджбоб с квадратните панталонки" за анимационен сериал.
В музикалните категории Black Eyed Peas спечелиха наградата за най-добра група, Jay-Z за мъжки изпълнител, а Тейлър Суифт за женски. Песента на Суифт "You Belong With Me" беше обявена за любима на хлапетата. Любими спортисти са двукратната олимписка шампионка по волейбол Мисти Мей Трейнър и 20-годишният скейтбордист Раян Шеклър.
"Това отива директно на стената с трофеите ми", каза Шеклър, държейки своя дирижабъл.
Първата дама на САЩ - Мишел Обама получи специалната награда "Голяма помощ" за кампанията си за борба с напълняването на деца "Нека се раздвижим". Титлата е част от кампанията на наградите "Изборът на хлапетата" - "Милиони в движение". В следващите месеци ще се организират публични мероприятия, окуражаващи активността на децата и акции за опазване на околната среда..