Делото срещу Александър Томов не успя да тръгне

Архив Варна

07-04-2010, 08:51

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Делото срещу бившия изпълнителен директор на металургичен комбинат „Кремиковци" и бивш президент на футболен клуб ЦСКА Александър Томов, бившият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Гарибов, членът на Управителният съвет на "Кремиковци" Иван Иванов и Божко Бонев не успя да стартира.

Причината този път беше, че обвиняемия Бонев бил операрин от херния и по лекарско предписание трябва да се лекува още 34 дни.
 
Четиримата мъже са обвинени за присвояването на около 5 млн. евро от червения тим и ощетяването на предприятието с 29 млн. лева. Това стана, след като в началото на миналия юни от Лицензионната комисия на БФС обявиха, че ЦСКА няма да получи лиценз от УЕФА за участие в евротурнирите. Тогава се разбра, че клубът дължи на Националната агенция за приходите 900 хил. лева. 
 
Днес в съда трябваше да бъде разпитан един от златните футболисти на България Емил Костадинов. Според него делото срещу Томов и останалите мъже е по-скоро за нещата, които са се случвали в Кремиковци и няма много общо с ЦСКА.