NANA - специален гост на откриването на Xtravaganzza

Варна Лайф

13-05-2010, 20:04

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На 24 май, понеделник, с партито Retro Forever, клубът официално открива сезона. И каква по-сериозна заявка към лятото от това, че една от най-обичаните хип-хоп звезди ще застане на сцената.


На живо в Xtravaganzza ще звучат не само Remember the Time, Dreams, Lonely, Let it Rain, но и останалите парчета от албуми като NANA - The Album (1997) и Father (1998), които изстрелват звездата на челни позиции в класациите.

Всъщност името му е Nana Abrokwa, но истинските фенове добре познават и псевдонима му – Darkman. Роден е в Гана, но световната му слава тръгва от Германия.

Nana пристига във Варна специално за откриването на клуб Xtravaganzza, а това гостуване ще се превърне и в негово сбъднато желание, защото той отдавна мечтае да посети България. И няма как да е иначе, когато най-ярките му впечатления от страната биват потвърдени от щастливата случайност, срещнала го на летището в Берлин с талантливата българска певица Таня Паскова.

След като поздрави своите почитатели в Xtravaganzza и лятото официално поеме своя ход, Nana ще се посвети на творчество. Във Варна той ще заснеме и видеоклип към дуетното си парче с Таня, което двамата подготвят отдавна.

Оставаме в очакване на всичко, което ни предстои да изживеем с него за краткото време, в което е в морската столица и да си пожелаем да не е запоследно.

Входът за вечерта на откриването е 10 лева.