Анджелина Джоли и Брат Пит ще се превъплатят в Клеопатра и Марк Антоний

Варна Лайф

11-06-2010, 19:21

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Брад Пит и Анджелина Джоли ще си партнират на снимачната площадка отново.

Преди пет години двамата играха заедно в продукцията „Мистър и мисис Смит", където се превъплатиха в ролите на високо платени наемни убийци, които работят за две конкурентни шпионски организации. След снимките двамата станаха и партньори в живота, което мина през раздялата на Пит и тогавашната му половинка – популярната актриса от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън.

Понастоящем имената на Анджелина и Брад са спрягани за ролите на новите Клеопатра и Марк Антоний. Предстоящият филм е екранизация по книгата на Стейси Скиф “Клеопатра: Живот”. Авторката вече коментира, че би искала именно звездната двойка Джоли – Пит да изпълни главните роли. Според писателката, химията между двамата е същата като тази между Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, които се запознават и се влюбват по време на снимките на култовия филм “Клеопатра” от 1963 година.

Продуцентът на новата лента за египетската царица – Скот Рудин, също желае да привлече Анджелина Джоли за ролята на Келопатра. По думите му, сценарият на филма се разработва с идеята, че именно тя ще играе главата роля, защото притежава идеалната визия. Режисьор на лентата ще бъде Стивън Содърбърг.