ГЕРБ подарява жив ягуар на премиера, министрите - билет за финала в ЮАР

Архив Варна

12-06-2010, 13:01

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Frognews.bg

ГЕРБ реши да подари на Бойко Борисов жив ягуар по повод 51-годишнината му утре.

Хищникът ще бъде осиновен от Изпълкома на партията и подарен на Борисов, съобщи шефката на парламентарната група на управляващите Искра Фидосова.
Пред "Стандарт" тя е казала, че е имало много идеи, но решили дарът да съответства на характера на лидера. "Колебаем се между тигър и ягуар, затова днес отиваме в софийския зоопарк, за да харесаме звяр, обясни Фидосова. "Имаме ягуар, казва се Окичуко. Той все още не е осиновен и би бил чудесен подарък за премиера", обясни шефът на зоопарка д-р Иван Иванов.

“Да, ние от парламентарната група на политическа партия ГЕРБ сме приготвили изненада и ще спра дотук”, бе загадъчен съпредседателят на групата Тодор Димитров. Тя ще бъде свързана с едно сериозно футболно мероприятие, добави той. Тодор Димитров, все пак, открехна вратата към тайната, като каза, че с подаръка ще изненадат не само премиера, но и журналистите. Предполага се, че става въпрос за билет за финала на Световното първенство по футбол в ЮАР. Пропуските обаче със сигурност трябва да са повече, за да може да влязат бодигардовете от НСО.

Миналата година подаръкът за Бойко Борисов по повод 50-годишния му юбилей беше заемането на премиерския пост като 50-тия министър-председател на България. Датата тогава съвпадна с трескавата подготовка за парламентарните ибзори на 5-ти юли. Борисов призна, че няма да почерпи съпартийците си, а купонът щял да бъде след вота. Той обаче така и не се състоя заради "копаенето на трупове с багер", разследване на бивши министри и спешните мерки за борба с кризата.

Утре за личния празник на министър-председателя ще дойде италианският му колега Силвио Берлускони. Борисов щял да отиде лично до летището, за да посрещне приятелски премиера на Италия, който все още не се знае каква изненада е подготвил за подарък на рожденика. Двамата ще открият паметник на Дж. Гарибалди на едноименния площад в столицата. Най-прецакани на утрешния ден се оказали феновете на Елтън Джон от ПГ на ГЕРБ. Той утре ще изнесе грандиозен концерт на стадион "Локомотив". Сред герберите се говори, че колкото и да и уникално да е посещението на сър Елтън, който надали ще посети страната ни някога отново, трябвало да присъстват на рождения ден на лидера си и да му поднесат лично пожеланията и подаръците си.