"Комиците" ни стават съседи

Архив Варна

07-08-2010, 13:28

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

„Комиците” тръгват на национално турне през следващата седмица.

На 15 август те ще излязат на сцената в Сандански, а в Североизточна България ще бъдат в края на месеца. На 25 и 26 ще акостират в морската ни столица, а на 27-ми ще забавляват каварненци. Тази година те са решили не само да посетят градовете, но и да станат съседи на своите зрители – като онези милите и щурите от БТВ.

По време на летните отпуски актьорите ще заживеят пред нас в един средно статистически блок пълен със своите комични ситуации. 14 шумни съседи ще се опитат да подобрят настроението ни с песни и ударни дози смях. За първи път толкова много обичани имена заживяват заедно на една сцена и в един обикновен жилищен блок, врата до врата. Ще видим превъплъщенията на съседите Щиляна и Първолета, Сашето и Ванката, Матра Архатова, Ненчо и Ненка, домоуправителя Демирев.

Ударната доза смях ще ни предложат Любо Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстю Лафазанов, Петьо Петков – Шайбата, Васил Драганов, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Ернестина Шинова, Ина Вангелова, Маргарита Костова,балет Екстрийм, Устата, Елица и Стунджи.

Концертите

Сандански –15 август.
Пловдив -16 и 17 август
Бургас -19 и 20 август
Стара Загора -22 и 23 август
Варна -25 и 26 август
Каварна -27 август  
Русе -29 и 30 август