Христин Илиева стана "Мис Шабла 2010"

Архив Варна

09-08-2010, 17:19

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Софиянката Христин Илиева спечели конкурса за красота "Мис Шабла 2010".

За втора поредна година красавицата, завоювала вниманието на журито и публиката на конкурса, е от столицата. Тя получи короната от миналогодишната победителка Теодора Балабанова. За нейна първа подгласничка бе избрана Анастасия Иванова от София, а трета в конкуренцията на 12 девойки стана Михаела Урумова от Шабла. Момичетата в 37-ото издание на конкурса дефилираха в три тура - по ежедневно облекло, бански и официален тоалет.

Надпреварата за най-красива девойка се превърна в истински празник за черноморското градче. Той се проведе в късните часове на последния ден на Седмицата на морето. Горещото време доведе на площада местните жители и гостите на града, а за настроението им се грижеха певецът Стефан Митров, балет и клуб по бойни изкуства от Варна.

В журито тази година бяха: Живко Желев - оперен певец, Явор Михов - доц. по архитектура, Коста Костов - художник, Александър Стоянов - оперен певец. Настоящата победителка в конкурса бе оценявана и от последните две миски - Теодора Балабанова - "Мис Шабла 2009" и Габриела Кючукова - "Мис Шабла 2008".

На снимката: победителката Христин Илиева