Иван и Вихра вдигат звездна сватба в Крапец, казват "Да" пред отбрани гости

Варна Лайф

20-08-2010, 09:23

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Дървена пластика Дева Мария и часовник, който е произведение на изкуството, ще получат младоженците Иван и Вихра от домакините на сватбата им семейство Катранджиеви.

Техният хотел "Яница" е избран за сватбата на ВИП семейството, която ще се състои в неделя. Венчавката ще се състои в църквата в китното черноморско селце, а тържеството ще се вихри в приказната градина на Димитрина Катранджиева. Брачната церемония ще проведе кметът на Каварна Цонко Цонев. Екранната половинка на Иван - Андрей, ще кумува на сватбата на колегата. Кумицата пък ще е Елина, която е сестра на булката Вихра. Шаферка на младоженците ще е дъщеричката им Ава.

На сватбата са поканени 140 гости. Очакват се куп популярни личности, сред които Васил Найденов, шефката на Нова телевизия Силва Зурлева, новинарката Мира Добрева и съпругът й Георги Торнев, Есил Дюран, Мария и много други. На ръката на всички гости ще има истинска морска звезда. С това младоженците ще спазят традицията да се подарява нещо на поканените. Оригинални били и поканите. Те били поставени в бутилка с малко пясък на дъното.

"Младоженците са си поръчали кетъринг. Ние не сме ангажирани с трапезата. Специална фирма ще се грижи за украсата и цветята. В събота ще има моминско парти, а свадбата е в неделя. Останалите подробности държим в тайна, защото сватбените права са откупени от списание "Максимум", заяви за ВарнаУтре.бг г-жа Катранджиева. Домакинята е получила покана да се впусне в танца Кан-Кан, който ще бъде след полунощ.