Фенове на Енрике и Соник - събирайте се в София!

Архив Варна

28-09-2010, 15:50

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

800 килограма празнични конфети ще обсипят гостите на концерта и топ изпълнителите Енрике Иглесиас и Соник, които ще поздравят България от 500 кв м сцена.

Най-големият подарък за 15-тия рожден ден на най-големия мобилен оператор за настоящи и бъдещи клиенти е мегаконцертът, който ще се проведе тази сряда, 29-ти септември, в парка зад музея „Земята и хората” в София.

Началото е в 19 часа.

Специална, изцяло защитена от дъжд сцена е осигурена за мега концерта на най-големия български мобилен оператор.

Размерите й са 26 на 18 метра. Oгромни LED екрани на сцената и от двете й страни ще позволят на феновете на Енрике Иглесиас и Соник, да проследят тяхното шоу, без да пропуснат и жест на любимците си.

За ефектното представяне на звездите ще допринесе и атрактивно интелигентно осветление на сцената, което се влияе от ритъма на музиката.

За по-добра видимост и ефектно осветление са предвидени допълнително и четири кули, разположени сред публиката, на които също ще има LED екрани.

Изпълненията на Енрике Иглесиас и Соник ще включват и специални светлинни ефекти. Благодарение на множеството екрани всички почитатели ще имат възможност да наблюдават случващото се на сцената.

Перфектният саунд ще бъде осигурен с JBL VerTec система.

В последния момент стана ясно, че Sugababes няма да изпълняват пред българската публика.

В края на миналата седмица Хайди Рейндж се е наранила при инцидент вкъщи. Наложило се е тя да получи спешна медицинска помощ. Хайди се е надявала да се въстанови до изявата на групата в София, но по препоръка на личния й лекар ще бъде в болнични още седмица.

Хайди, Амели и Джейд поднасят искрените си извинения към българските фенове и изразяват надежда да посетят София скоро.

Всички посетители ще бъдат зарадвани и със специален подарък – светещи парти очила.

Безплатен Wi-Fi достъп до интернет ще бъде осигурен в цялата зона на шоуто.

22 пропусквателни пункта ще отворят в 16 часа - тоест, 3 часа преди началото. Въпреки свободния вход, предпазните  мерки са предприети заради високите изисквания от страна на гостите.

Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката.

30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите, ще оказват първа помощ при необходимост, подчертават организаторите.

В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.

Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи чадъри. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки и кенове с каквото и да е съдържание.

Звездата на мега концерта – Енрике Иглесиас ще отседне в Кемпински хотел Зографски. Световноизвестният изпълнител ще бъде настанен в президентския апартамент, а екипът му - в 20 самостоятелни стаи.

Соник ще отседне в самостоятелен апартамент в Кемпински хотел Зографски, а екипът й ще заеме още две стаи. Британската изпълнителка е поискала стая с прозорец, за да предпази гласа си от климатичната инсталация. Важно нейно изискване е и наличието на CD плеър в апартамента й.

Иглесиас е пожелал закуската, обядът и вечерята за него и екипът му, да бъдат сервирани точно през пет часа.

Топ изпълнителят и придружителите му залагат на здравословния начин на хранене и имат стриктни изисквания по отношение на менюто си. То следва да включва супи, салати, различни видове месо, разнообразни зеленчуци и плодове, няколко вида хляб и задължително да бъде току що приготвено и сервирано.

Напитките също не са пренебрегнати от звездния екип. Задължителни са кафето, чаят и нискомасленото мляко. В бекстейдж (backstage) зоната Енрике Иглесиас ще има нужда от чист лед и буркан мед, както и огромно разнообразие от напитки – вода, сода, фреш, кафе, чай.

Екипът е пожелал да разполага още със седем дузини големи кърпи и 12 кърпи за ръце.

Скромна в изискванията към менюто си е Соник. Тя е пожелала да има на разположение топли блюда, студени предястия като сандвичи със сирене, риба тон, пиле и сладка царевица, пресен фреш от портокал и ананас, десет големи бутилки минерална вода, от които само две за сцената и една кошница плодове. Предпочитаните напитки за екипа на Соник са газирани и енергийна, както и две бутилки висококачествено вино – бяло и червено.