Вчера сутрин е изчезнало 16-годишно момиче от Варна

Мисия Варна

12-10-2010, 11:43

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

16-годишната ученичка от Хуманитарната гимназия е била видяна за последно вчера около 7 ч сутринта, когато е тръгнала към училище.

За това информира неин познат, който е направил групата "Изчезнало момиче от гр. Варна"» във Фейсбук, в която до момента са влезли близо 1300 души.

Поля е на 16 години и според последни сведения е имала среща с приятелка, но тази среща не се е състояла, пише в социалната мрежа.

Никой не знае нищо за нея.

Полицията е информирана за случая!

Момичето живее в квартал Левски, близо до базар Левски и обикновено пътува до училище с автобуси № 148 или № 13, съобщи moreto.net.

Умоляват се гражданите, пътували по това време с тези автобуси, да дадат информация, дали момичето е забелязано в някой от тях.

Родителите на момичето са потвърдили, че Поля все още се издирва и полицията работи по случая.

От пресцентъра на полицията също потвърдиха пред moreto.net информацията за изчезналото момиче и, че вече работят по случая.

Според информация от полицията девойката и друг път е отсъствала от дома си, като майката е предположила, че има вариант тя да е на гости у приятелки, съобщи "Фокус".

По последна информация, съученици на Поля са я видели вчера сутринта пред училището й.

Във Фейсбук групата нейни приятели твърдят, че е била със сак, което според съучениците й е знак, че е замислила бягство.

Друго момиче пък допълва, че Поля е помолила своите съученички, които са я видели със сака пред училището, да си мълчат.