"Монитор": Александра роди принцеса на Ласкин

Архив Варна

07-12-2010, 06:07

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Популярната актьорска двойка Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин станаха щастливи родители на малка госпожица.

Името на бебето е София.

Греещият от щастие татко се похвали на всички познати и непознати, които срещаше около болница „Св. Анна“, където приятелката му го дари с втора дъщеричка.

Нетърпеливата девойка не изчака термина си на 7 декември и побърза да даде знак за появата си в разгара на тържеството на арменската общност в Пловдив. Иван и Александра, които присъстваха на техния бал, се наложило спешно да отпътуват за София въпреки горещите увещания на домакините, един от които е и кръстник на Ласкин, да откарат родилката в пловдивска клиника.

Поемайки риска сам да акушира на Александра, за която това е първо бебе, Ласкин запалил колата си и пристигнал в София

в най-големия дъжд

Броени минути след като двамата влезли в болница „Св. Анна”, втората дъщеричка на Ласкин изплакала, демонстрирайки перфектните мерки 3,5 кг и 51 см. Благодарните родители поздравяват лекарския екип, който професионално и бързо свършил работата си.

Малко след като разбрала, че чака дете, Йоана Буковска доста се сближила с Александра и є помагала в последните месеци от бременността. Звездата от „Дунав мост“ била толкова щастлива, че близкият є колега Иван Ласкин отново ще става татко, че дори предложила да стане кръстница на бебето и да помага в отглеждането му.

За Ласкин това е втора дъщеря. От бившата си съпруга Мирослава той има също момиче – 14-годишната Люба. Каката била много радостна от новината за София и непрекъснато подпитвала кога може да иде да я види.