Най-популярният въпрос в Интернет: Как се връзва вратовръзка

Варна Лайф

10-12-2010, 17:04

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Как да си завържа вратовръзката?

Този въпрос, по данни на портала Yahoo, повече от всичко е вълнувал интернет потребителите през 2010-а година. Впрочем, в топ 10 на най-често срещаните въпроси в световната мрежа наред с прагматизма е намерила място и романтиката.

След завързването на вратовръзката следват въпросите „Как да отслабна ?”  и „Как да се науча да се целувам хубаво?”. В десетката на най-често срещаните въпроси през отминаващата година са и: „Какво е любовта?” и „Как да сваря яйца?”.

От всички събития, станали през 2010, жителите на  глобалната мрежа са се интересували най-вече от аварията на нефтената платформа на British Petroleum  в Мексиканския залив, предизвикала най-голямата екологична катастрофа в историята на САЩ . Освен това сред най-четените новини попаднаха и коментарите за Световния шампионат по футбол в ЮАР, както и звездата от сериала на Дисни „Ханна Монтана” Майли Сайрус.

Докато потребителите на  Yahoo се учат правилно да връзват вратовръзките си, руснаците висят  във Фейсбук. Както стана известно през есента Русия е задминала целия свят по време на пребиваване в социалните мрежи.

През август 2010 година те са били посетени от 34.5 млн потребители на Интернет от Русия. Средно те прекарват там 9.8 часа в месеца, което е два пъти  повече от средните показатели в света (4.5 часа). Второ място заемат жителите на Израел (9.2 часа) и Турция (7.6 часа).