"24 часа": Полицай преби седмокласник

Архив Варна

14-02-2011, 06:08

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Седмокласник от СОУ "Г. Брегов" в Пазарджик е бил пребит от полицейски служител, баща на негова съученичка, пише "24 часа".

В петък Михаела влязла в час във видимо нетрезво състояние и преподавателката помолила някой от съучениците й да я отведе вкъщи. Седящото на съседния чин момче тръгнало с девойката към дома й. Тъкмо Николай я отвел в жилището й, пристигнал бащата с патрулен полицейски автомобил.

Без да чака обяснения какво се е случило с дъщеря му, униформеният се нахвърлил върху седмокласника и го пребил. В отделението по спешна помощ, където тинейджърът бил отведен от родителите си, установили, че момчето е с комоцио и наранявания по гърба и тялото. Заради преживения ужас Николай бил и с високо кръвно.

Два дни седмокласникът е бил в болницата за постоянно наблюдение, съобщиха от здравното заведение. Състоянието му е стабилизирано.

Вчера говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов обясни, че при тях е получена информация за инцидента, която се проверява. Той отказа да съобщи името на полицейския служител.