Черно море ще играе срещу себе си утре, контролата с Черноморец Балчик отпадна

Архив Варна

17-02-2011, 14:57

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Планираната  последна  контрола от зимната подготовка на "Черно море" срещу тима на Черноморец Балчик, която трябваше да се проведе утре в КК Албена пропадна, съобщават от пресслужбата на ПФК “Черно море” .

Заради липсата на средства наставникът на 2-дивизионния футболен клуб Георги Мирчев е разпуснал играчите и не се знае дали отборът ще продължи участието си в Източната Б група.  

Така наставникът на моряците Стефан Генов реши да направи двустранна игра утре от 15 ч, като мястото на провеждане ще бъде определено в последния момент в зависимост от атмосферните условия.

Късно снощи след тежък 12-часов преход със супермодерния клубен автобус моряците акостираха на стадион “Тича”.

Днес е ден за възстановяване, като треньорският щаб е предвидил и едно тонизиращо занимание. От отбора бе освободен македонския нападател Цветан Чурлинов, който не показа с изявите си на лагера в турския курорт Алания, че може да бъде полезен на варненци.

В Първата си среща от пролетния дял на шампионата Черно море гостува следващата събота от 15 ч на Пирин Благоевград.

Родените през 1994 г юноши на Черно море с треньор Тодор Каменов, ще приемат отново тази събота от 12 ч връстниците си от футболната академия на румънската футболна легенда Георге Хаджи, като мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.