Касим Дал: Виновни сме за мита "Доган"

Архив Варна

26-02-2011, 17:00

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Ние имаме пред избирателите огромна вина, че изградихме мита за Доган, призна днес Касим Дал в ефира на Дарик радио.

Не зная с кое лице живее той, откровен беше опълчилият се срещу лидера на ДПС бивш негов заместник. Той заяви, че не съжалява за нищо, защото знаел, че края ще бъде такъв.

ДПС имаше заседание на Централния съвет – това също е постижение. Нямаше дебат, но имаше изразяване на мнение от хората, които защитаваха Доган. Те са там за това, че имат интерес, обясни политикът.

Убеден съм, че младите хора ще пометат един ден Доган. Тяхно е бъдещето. Време е в ДПС да се случи революция, защото с това ръководство никой няма да сяда да говори сериозно за коалиция, за бъдещо ръководство на страната, категорично каза Дал. Време е млад човек да застане начело на ДПС.

Ние говорим, че имаме най-подготвената младежка организация, а те станаха на по 40 години. Кога ще дойде техният ред?, попита Дал и посочи, че Доган използва организацията за собствени цели.  Ние имаме огромна вина, че изградихме мита за Доган, имаме вина пред избирателите.

Според мен ДПС ще се представи зле на тези избори. Не може само с общи думи да се призовават избирателите, трябва да се отиде при хората. А как да отиде при тях Доган, след като е бил в ДС?, риторично попита Дал. Ако не се вземат мерки ДПС ще остане малка маргинална партия, смята той.

Аз не се срамувам от нищо, което съм правил, обяви гостът. Не е имало нищо скандално срещу мен, имам прекрасно семейство, което стои до мене. Спокоен съм, че казвам тези истини.

Нашите хора търпят, но когато дойде времето, не прощават, каза гостът и посочи, че всичко ще се види на изборите.