ВарнаУтре с жокер при Ники Кънчев

Варна Лайф

28-04-2011, 11:18

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Седем варненски журналисти ще бъдат един от жокерите за участниците във Великденската игра с Ники Кънчев в Мол Варна,

която започва в 18 часа утре.

В групата, наречена от сценаристите гласът на медиите са поканените Даниела Стойнова от БНР, Невяна Троянска от вестник „Труд”, Наталия Господинова от Дарик Радио, Антон Луков от dnesplus.bg, Росица Пенкова от varna.utre.bg, Веселин Златков от „Народно дело” и Борис Касиков от Господари на ефира.

Те ще оказват подкрепа на участниците във всички етапи на сложност по време на играта, като съответно ще трябва да посочват кой от възможните изброени отговори е правилен.  Традиционно въпросите ще бъдат от различни области:  история, природни наука, литература, музика, спорт... Ще има обаче и питания по любопитни теми за Варна и областта.    
Освен в ролята на „жокери”, журналистите ще кръстосат знания и находчивост в отделна мини игра.

Общо шестнайсет човека бяха изтеглени в присъствието на нотариус за участие във Великденската игра с Ники Кънчев. Утре те ще трябва да отговарят на въпроси с различна степен на сложност, като се състезават за гифт карти за пазаруване на стойност 20, 50, 100, 500 и 1000 лева, както и за много предметни награди.

От старта на кампанията в началото на април,  регистриралите се за участие са 2085, като от тях общо 1317  са отговорили правилно на въпросите в онлайн играта на сайта на Мол Варна.  

По време на шоуто са предвидени и игри с публиката, която също ще се състезава за разнообразни и атрактивни подаръци от търговския център.