Карла Бруни: По-велика съм от кралицата!

Архив Варна

14-05-2011, 07:46

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

"По-велика съм от кралицата! - изцепи се първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози, пише "Дейли мейл". - Поне в очите на Уди Алън", побърза да допълни бившата супермоделка, която демонстрира суперсамочувствие пред пресата по повод кинодебюта си в "Полунощ в Париж".

Филмът откри 64-ото издание на фестивала в Кан, пояснява "Стандарт". В интервюто Бруни се похвали: "Когато попитаха Уди Алън на една пресконференция дали мечтае кралица Елизабет Втора да се снима в негова лента, той заяви, че предпочита да вземе мен. Това ме направи безкрайно щастлива, а повечето от приятелите ми артисти бяха горди."

Г-жа Саркози обаче пропусна да сподели, че е изкарала режисьора от равновесие по време на работа, след като се наложило да правят 35 дубъла за една сцена. Тя се появява във филма едва за 5 минути. Дори този факт не спря обаче Карла да жегне друга първа дама - Мишел Обама. Бруни заяви, че не си е спечелила ролята "защото е адвокатка" (съпругата на президента на САЩ Барак Обама е адвокат по професия), а защото е "французойка, парижанка и артист" (Карла е италианка, която придобива френско гражданство). Името на Саркози се появи дори на плаката на филма, и то над това на Марион Котиар, носителка на "Оскар". Дори и това обаче не можа да накара Карла да се появи лично в Кан, въпреки че бе обещала. Това допълнително подхрани слуха, че е бременна с близнаци. Г-жа Саркози лаконично уточнява само, че отговорът на нейната тайна ще се разкрие след 6 месеца.