Шоу пред ЦИК, Юзеиров се появи по боксерки

Новините

06-08-2011, 10:55

Снимка:

Кристина Баракова-Албу © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА: Най-интересното от вестник "Новинар" на 6 август

За вчерашното шоу, разиграло се още в първия ден, когато ЦИК започна да приема документи за регистрация на кандидати за президент, пише днес „Новинар”. 

Почти по едно и също време пред вратите на комисията се озоваха ГЕРБ, братята Юзеирови, както и Инициативният комитет, който издига за "Дондуков" 2 Меглена Кунева.

Първи очаквано бяха упралвяващите, които дължат това на постовете на младите гербери, които от началото на седмицата пазят ред пред ЦИК. Цветанов отказа да съобщи, кой ще е кандидатът на ГЕРБ за държавен гласа, като припомни, че той ще бъде обявен една на 4 септември, но уточни, че основният опонент на ГЕРБ на предстоящите избори е БСП, както и всички политически формации, които ще подкрепят кандидата на левицата.

Истинско шоу обаче се разигра при появата на Юзеир Юзеиров, който дойде да внесе документи в ЦИК по сако и боксерки. Той обясни, че това е в знак на протест, че страната ни не е признала партията ОТОМАН, учредена от него и брат му, докато  Белгия позволила регистрация на формацията. Той е председател на инициативния комитет, който издига брат му Али Юзеиров за президент на страната. Али Юзериов пък в знак на протест внесе в ЦИК само 21 подписа.

Малко след тях се появи и Инициативният комитет на Меглена Кунева.