ГЕРБ измъкна от БСП и Силвия Кацарова

Новините

24-09-2011, 14:30

Снимка:

Кристина Баракова-Албу © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА: Най-интересното вестник "Монитор" на 24 септември

След Веселин Маринов ГЕРБ измъкна от БСП и Силвия Кацарова, пише „Монитор”.

Певицата, която огласяше концертите на социалистите, вече е ангажирана за предизборните прояви на управляващата партия, научи „Монитор”.
Изпълнителката на „Обещай ми любов” и „Топъл дъжд” ще се погрижи за доброто настроение на митингите на ГЕРБ във Варна и Сливен, където партията на Бойко Борисов подкрепя досегашните градоначалници Кирил Йорданов и Йордан Лечков.

Първият митинг на герберите ще се състои от 19 часа днес в Бургас. Ще бъде представена кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. Издигнатият за следващ мандат начело на града Димитър Николов също ще се качи на сцената. Публиката ще се радва на песните на Веселин Маринов и Влади Ампов-Графа и изпълненията на фолклорния ансамбъл „Българе”. Да забавляват с изпълненията си събралите се на митинга хора, герберите са наели и актьори от „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, сред които превъплъщаващият се в ролята на Жоро Бекъма Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева и Руслан Мъйнов.

Следващия си концерт ГЕРБ ще организира утре във Варна. Както писа „Монитор”, предизборните митинги на партията ще се състоят под формата на два лъча, които ще тръгнат от морето, ще преминат паралелно през Южна и Северна България и ще се съберат в София непосредствено преди вота 2 в 1. Именно в столицата управляващите ще закрият след месец кампанията си. Предвиждат се прояви във всички областни центрове в страната.

Сред градовете, в които симпатизантите на ГЕРБ със сигурност няма да скучаят по време на предизборния концерт, е Монтана. От партията възнамерявали да поканят за събитието някои от най-големите звезди на сръбската музика, като се спрягали имената на Мирослав Илич и Шабан Шаулич.

В предизборната кампания, за която е ангажиран и Орлин Горанов, партията на Борисов влиза с посланието „Градим България”.