Николета Лозанова ще се омъжи с рокля на Вивиан Уестууд

Варна Лайф

04-10-2011, 14:17

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Одеждата ще пристигне в България от Лондон в петък, придружавана от създателя й

Подкокоросани от всеобщата истерия около сватбата на „най-личната” двойка на републиката, решихме да проверим тиражираната в медиите информация за рокля от 100 хиляди евро на  плеймейтката и бъдеща футболна съпруга Николета, която все още е Лозанова.

Дори Алекзандър Маккуин няма рокля за 100 хиляди евро в каталога си, ни обясниха от централата на Вивиан Уестууд, които вече са ушили сватбарския тоалет.

От отдела продажби на един от най-скъпите модни лейбъли – Вивиан Уестууд, бяха доста пестеливи в подробностите за самата рокля, знаем със сигурност, че е много голяма и пищна, със сигурност не е уникат, защото младата булка е избрала роклята от каталога на марката и най-много да е добавила някои козметични промени.

От фирмата отказаха да споделят цената на роклята, която ще бъде облечена само веднъж, но цените са от 15 до 60 хиляди паунда в зависимост от големината и материалите, използвани в тоалета. Та по груби сметки и най-скъпата рокля от каталога не достига раздуваната от пресата цена от 100 хиляди евро.

Одеждата ще пристигне в България от Лондон в петък, придружавана от създателя й. Той е българин, но името му се пази в тайна.  Знае се, че от дълго време работи за златната линия на култовата дизайнерка и е правил рокли за най-големите звезди в света.

Изпращат точно българин, защото младото семейство трудно се оправя с английския език. Иначе с роклята би трябвало да пътува обикновен сътрудник, който се грижи за изрядния изглед по време на събитието.

А събитието е тази неделя в хотел  "РИУ Правец Ризорт и СПА" в Правец, собственост на Лукойл.

Именно там през пролетта почина Михаил Михов–Бирата.