Представят "Световно образование" в "Тримонциум"

Архив Пловдив

11-10-2011, 09:40

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

Представители на 30 елитни западни университета от Великобритания, Холандия, Уелс, Дания, Норвегия, Гърция ще пристигнат в Пловдив за лична среща с кандидатите за висше образование в чужбинапл

Проектът “Световно образование” с възможностите за следване в чужбина ще бъде представен от днес в хотел "Тримонциум Принцес" .

Представители на 30 елитни западни университета от Великобритания, Холандия, Уелс, Дания, Норвегия, Гърция ще пристигнат в Пловдив за лична среща с кандидатите за висше образование в чужбина. Посетителите ще могат да се информират за над 320 специалности в над 200 учебни заведения и да получат специализирани консултации за кандидатстване.

Проектът „Световно образование” е най-големият образователен форум на елитни висши учебни заведения, който се организира в България от 2004 г. по идея на консултантска фирма Интеграл. Всяка година изданията на Световно образование се посещават от над 5 000 български кандидати за обучение в чужбина, а от тази година изложения по проекта се организират и в Пловдив.